Altcoin Watch Altcoins Bitcoin Crypto Cryptocurrencies Lina Markets Storj

Monedele cu capitalizare mică cresc mai mult pe măsură ce taurii Bitcoin luptă pentru a deține 40.000 de dolari

Creșterea recentă a Bitcoin ( BTC ) de peste 40.000 de dolari a injectat o doză sănătoasă de optimism alcătesc pe piața criptografică și o dovadă suplimentară a acestui fapt provine de la indicele Crypto Fear and Greed, care a scăzut de la „extrem” la „neutru ”.

Datele de la Cointelegraph Markets Pro și TradingView arată că cele mai importante companii din ultimele 24 de ore sunt Linear (LINA), WazirX (WRX) și Storj (STORJ).

Top 7 monede cu cea mai mare schimbare de preț pe 24 de ore. Sursa: Cointelegraph Markets Pro

Condițiile generale ale pieței continuă să se îmbunătățească în urma zvonurilor acum negate că Amazon ar începe să accepte criptomonedele ca plată la un moment dat în 2021, ceea ce a contribuit la declanșarea unei creșteri de peste 155 miliarde dolari în capitalizarea totală a pieței criptomonedelor în ultimele trei zile.

LINA / USD

Cel mai performant în ultimele 24 de ore a fost Linear, un protocol descentralizat delta-one, care este compatibil cu lanțurile încrucișate și capabil să creeze, să tranzacționeze și să gestioneze active lichide sintetice.

Datele VORTECS ™ de la Cointelegraph Markets Pro au început să detecteze o perspectivă alcista pentru LINA pe 25 iulie, înainte de creșterea recentă a prețurilor.

Scorul VORTECS ™, exclusiv Cointelegraph, este o comparație algoritmică a condițiilor de piață istorice și actuale derivate dintr-o combinație de puncte de date, inclusiv sentimentul pieței, volumul tranzacționării, mișcările recente ale prețurilor și activitatea Twitter.

Scorul VORTECS ™ (verde) vs. prețul LINA. Sursa: Cointelegraph Markets Pro

După cum se vede în graficul de mai sus, Scorul VORTECS ™ pentru LINA a început să devină verde pe 24 iulie și a atins un maxim de 84 pe 25 iulie, cu doar o oră înainte ca prețul său să înceapă să crească cu 48% în următoarele trei zile.

Cea mai recentă rundă de impuls pentru LINA a venit după ce protocolul a anunțat că va înscrie PancakeSwap pe bursa Lineară și această mișcare pare să fi ajutat prețul își revină peste media mobilă de 50 de zile.

WRX / USDT

Al doilea cel mai mare câștigător din ultimele 24 de ore a fost WazirX, o bursă din India care pretinde că este cea mai rapidă creștere a Bitcoin și a criptomonedelor din țară.

Scorul VORTECS ™ (verde) vs. prețul WRX. Sursa: Cointelegraph Markets Pro

După cum se vede în graficul de mai sus, Scorul VORTECS ™ pentru WRX a început să se înregistreze verde pe 22 iulie, deoarece a atins un maxim de 74 și a urcat din nou la 71 pe 25 iulie, cu aproximativ șapte ore înainte ca prețul său să înceapă să crească cu 38% peste următoarele trei zile.

Corelat : Prețul XRP crește cu 17%, pe măsură ce modelul graficului cu două funduri prinde contur

Activitatea de pe platformă a crescut în ultimele câteva zile ca urmare a unei campanii „India Wants Crypto ” pe care schimbul o desfășoară pentru a ajuta la implicarea comunității sale.

STORJ / USD

Storj, o platformă open-source de stocare în cloud care utilizează o rețea descentralizată de noduri pentru a găzdui datele utilizatorilor și oferă recompense utilizatorilor care își donează resursele de calcul către rețea, a înregistrat, de asemenea, o puternică spargere în ultimele 24 de ore.

Diagrama STORJ / USDT pe 4 ore. Sursa: TradingView

Datele de la TradingView arată că, după ce a atins un minim de 0,85 USD pe 27 iulie, prețul STORJ a crescut cu 33% până la un maxim intraday, la 1,13 USD pe 28 iulie, după ce volumul său de tranzacționare de 24 de ore a crescut de la o medie de 25 milioane USD pe zi la 186 milioane USD .

Opiniile și opiniile exprimate aici sunt doar cele ale autorului și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Cointelegraph.com. Fiecare mișcare de investiții și tranzacționare implică risc, ar trebui să efectuați propriile cercetări atunci când luați o decizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.