Politics Technology

Speranțe EXTINGERE: eroul de acasă, Naomi Osaka, scos din Jocurile Olimpice de la Tokyo de vedeta cehă Vondrousova

Preferata acasă, Naomi Osaka – care a aprins flacăra olimpică la ceremonia de deschidere – a fost eliminată în turul al treilea al probei feminine de la Tokyo, pierzând în fața Marketei Vondrousova din Republica Cehă.

Osaka, de patru ori campion la Grand Slam, a revenit la multă fanfară pentru Jocurile de la Tokyo, după ce a ieșit de la French Open la începutul anului și a pierdut cu totul Wimbledon din cauza problemelor de sănătate mintală.

La întoarcerea în lumina reflectoarelor, a aprins flacăra olimpică la ceremonia de deschidere de la Tokyo și speranțele au fost mari că vedeta japoneză ar putea câștiga aur în locul ei natal.

Cu toate acestea, după ce a navigat prin deschiderea celor două runde, Osaka a coborât în seturi drepte la numărul 42 mondial Vondrousova, marți, 6-1, 6-4.

O stea extrem de populară, Osaka fusese văzută ca una dintre fețele principale ale acestor olimpiade.

Tânăra de 23 de ani vorbise despre mândria ei că i s-a acordat onoarea de a aprinde flacăra olimpică la ceremonia de deschidere de vineri și luni a scris pe Twitter: „Sunt aici pentru un timp bun”.

Cu toate acestea, Osaka și-a găsit speranțele de medalie de aur stinse de Vondrousova, în vârstă de 22 de ani.

Fosta finalistă a Cehiei la French Open a câștigat 18 câștigători și a transformat cinci dintre cele 11 puncte de break în meci, în timp ce o Osaka care se lupta a produs 32 de erori neforțate în drumul său de a învinge.

Vondrousova se va confrunta cu spaniola Paula Badosa sau cu Nadia Podoroska din Argentina în ultimii opt de la Tokyo.

După ieșirea lui Osaka, cea mai mare capcană rămasă în turneu este ucraineana Elina Svitolina, care se clasează pe locul patru.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *