Bitcoin CoinShares Crypto Cryptocurrencies Grayscale institutions Investments outflows

Instituțiile continuă să descarce expunerea la BTC în ciuda revenirii prețurilor

Investițiile în produse Bitcoin instituționale au continuat să scadă săptămâna trecută.

În 26 iulie Fondul său Digital Asset fluxurilor raport , CoinShares note produse cripto instituționale au ieșiri cu experiență pentru a treia săptămână consecutiv, cu 28 de milioane $ care iese din sectorul în timpul care se încheie 23 iulie Ca atare săptămânii, săptămâna a înregistrat o creștere de 170% în ieșiri comparativ până la 10,4 milioane de dolari din ultimele șapte zile.

Descoperirile au arătat că fondurile bazate pe Bitcoin au înregistrat cele mai mari ieșiri cu 24 de milioane de dolari sau 85% din ieșirile combinate din produsele criptografice. Ieșirile lunare pentru BTC sunt acum la 49 de milioane de dolari, deși fluxurile anuale rămân pozitive la 4,1 miliarde de dolari. CoinShares a declarat:

„Ieșirile de săptămâna trecută sugerează că sentimentul negativ pătrunde încă în clasa de active, în ciuda comentariilor constructive mai recente din partea jucătorilor cheie din industrie.”

Produsele eter au înregistrat, de asemenea, ieșiri de 7,3 milioane de dolari în cursul săptămânii, în timp ce fondurile cu mai multe active au redus tendința, cu un flux net total de 3,1 milioane de dolari. Raportul a adăugat că fondurile multi-active sunt singura clasă de produse de investiții criptografice care au înregistrat până acum intrări nete în fiecare săptămână din 2021.

În ciuda recesiunii, principalul manager de active criptografice, Grayscale, a înregistrat un flux de 2,5 milioane de dolari pentru perioada respectivă. Ultimele sale buletine de active în gestiune raportează activele totale în administrare de 33,6 miliarde de dolari începând cu 27 iulie.

Legate de: Vânzarea instituțională a criptografiei atinge cea mai lungă serie din februarie 2018

CoinShares a concluzionat că cifra de afaceri a produselor de investiții rămâne scăzută la 1,7 miliarde de dolari pe săptămână – reprezentând doar 22% din media săptămânală a lunii mai.

Cu toate acestea, datele CoinShares au fost înregistrate înainte de acțiunea alcătitoare de piață de luni, care a făcut ca Bitcoin să câștige 15% în mai puțin de trei ore .

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *