Altcoin Watch AMP Binance Bitcoin Bitcoin Price Crypto Cryptocurrencies defi Markets Stablecoin

Jetoanele DeFi înregistrează câștiguri de două cifre după raliurile Bitcoin peste 39.000 USD

Un sentiment reînnoit de optimism a revenit la ecosistemul criptomonedelor pe 26 iulie, deoarece recuperarea Bitcoin (BTC ) de peste 38.900 dolari a declanșat o raliu la nivel de piață în altcoins.

Datele de la Cointelegraph Markets Pro și TradingView arată că cei mai importanți utilizatori din ultimele 24 de ore sunt Amp (AMP), Venus (XVS) și drepturile de rezervă (RSR).

Top 7 monede cu cea mai mare schimbare de preț pe 24 de ore. Sursa: Cointelegraph Markets Pro

Cinci din primii șapte câștigători intră în sectorul finanțelor descentralizate (DeFi), un posibil semn că DeFi s-ar putea încălzi pentru o altă cursă majoră în 2021.

AMP / USD

Cel mai performant din ultimele 24 de ore a fost Amp (AMP), un protocol digital de jetoane colaterale care oferă asigurări instantanee și verificabile pentru orice tip de transfer de valoare.

Grafic AMP / USD de 4 ore. Sursa: TradingView

Datele de la TradingView arată că, după ce a lovit un minim de 0,048 USD pe 25 iulie, prețul AMP s-a ridicat cu 96% pentru a atinge un maxim intraday la 0,094 USD pe 26 iulie, deoarece volumul său de tranzacționare pe 24 de ore a crescut cu peste 800% de la o medie de 20 milioane USD la 280 milioane dolari.

XVS / USDT

Venus (XVS), o piață monetară algoritmică bazată pe Binance Smart Chain și protocolul sintetic stablecoin, de asemenea, a cunoscut o puternică spargere astăzi.

Diagrama XVS / USDT pe 4 ore. Sursa: TradingView

După cum se vede în graficul de mai sus, prețul XVS a crescut cu 63%, de la un minim de 17,13 dolari pe 25 iulie la un maxim pe parcursul zilei, la 27,95 dolari pe 26 iulie, deoarece volumul său de tranzacționare pe 24 de ore a crescut cu peste 600% la 180 de milioane de dolari.

Potrivit celor mai recente date furnizate de Venus, protocolul are în prezent peste 3 miliarde de dolari în valoare totală blocată pe platformă și peste 1,8 miliarde de dolari în lichiditatea disponibilă.

RSR / USD

Cel de-al treilea cel mai mare câștigător de luni a fost Reserve Rights (RSR), o platformă dual-token stablecoin formată din Reserve stablecoin (RSV), care este susținută de un coș de active gestionate prin contracte inteligente și tokenul RSR care ajută la menținerea prețul RSV stabil printr-un sistem de oportunități de arbitraj.

Datele VORTECS ™ de la Cointelegraph Markets Pro au început să detecteze o perspectivă alcătească pentru RSR pe 24 iulie, înainte de creșterea recentă a prețurilor.

Scorul VORTECS ™, exclusiv Cointelegraph, este o comparație algoritmică a condițiilor de piață istorice și actuale derivate dintr-o combinație de puncte de date, inclusiv sentimentul pieței, volumul tranzacționării, mișcările recente ale prețurilor și activitatea Twitter.

Scorul VORTECS ™ (verde) vs. prețul RSR. Sursa: Cointelegraph Markets Pro

După cum se vede în graficul de mai sus, Scorul VORTECS ™ pentru RSR a devenit verde pe 24 iulie și a urcat la maximul de 76, cu aproximativ 28 de ore înainte ca prețul său să crească cu 45% în ziua următoare.

Creșterea prețului urmează actualizării protocolului din 24 iulie, care acum permite utilizatorilor de aplicații să „depună și să retragă bani sâmbăta și duminica de la 6:00 la 18:00”.

Opiniile și opiniile exprimate aici sunt doar cele ale autorului și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Cointelegraph.com. Fiecare mișcare de investiții și tranzacționare implică risc, ar trebui să efectuați propriile cercetări atunci când luați o decizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.