man Model National Știri

Un praf alb misterios a acoperit părți din Virginia de Vest și Maryland (FOTO/VIDEO). Mai multe persoane au indicat un avion care ar fi survolat zona cu puțin timp înainte

Mai multe porțiuni din Virginia de Vest și Maryland au fost acoperite de un misterios praf alb și fin, în seara de joi spre vineri. Partea estică a statului Virginia de Vest a părut să fie cea mai afectată, dar au fost postate fotografii și videoclipuri și de la Winchester, Virginia, și Hagerstown, Maryland, potrivit TheGateWayPundit.

O pagină de Facebook care urmărește situațiile de urgență din Panhandle, Eastern Panhandle Working Fires, a fost cea care a postat mai devreme despre praf.

Sunați la 911!!! Conform Departamentului de Protecție a Mediului din WV, aceștia au cerut ca oricine se confruntă cu aceste probleme să sune imediat la 911 și să solicite intervenția departamentului local de pompieri. De asemenea, ei recomandă să închidă ușile și ferestrele și să evite exteriorul în acest moment ca o măsurăde siguranță până când poate fi identificat”, se arată într-o postare pe pagină.

Într-o postare ulterioară, pagina a precizat: „EPWF este un loc de informare. Deși nu suntem de acord cu evaluarea DEPs de a suna la 911 pentru ca pompierii locali să răspundă; este, de fapt, acțiunea solicitată de către agenția guvernamentală responsabilă. Noi doar transmitem această informație. Dacă credeți că răspunsul WV DEP a fost inadecvat sau exagerat, vă rugăm să îi contactați direct.”

Jefferson County, WV Homeland Security and Emergency Management a postat că „biroul nostru a urmărit rapoartele privind praful observat în toată zona de est a WV. Postarea atașată de la unul dintre meteorologii conectați la un post de televiziune din WV pare a fi în măsură să ofere o perspectivă avizată asupra observațiilor. Vom urmări cu informații suplimentare din partea statului, pe măsură ce acestea vor fi disponibile.”

Aceștia au indicat un alt meteorolog local, Spencer Adkins, care a scris: „În mod clar, „chestiile din aer” reprezintă o preocupare oriunde în întreaga regiune după East Palestine, dar oamenii de știință au indicat prin satelit colbul de praf joi devreme, deoarece era destul de evident. Gândiți-vă cum vedem adesea fumul de la incendii chiar și mai departe spre vest în timpul verii”.

Zeci de persoane din zonă au postat fotografii și videoclipuri cu praful care cădea din cer ca zăpada, în ciuda faptului că afară era cald.

Unii oameni din Panhandle au raportat că au văzut un avion mic înainte de praf, alții au speculat că era polen de pin, iar alții au insistat că era o furtună de praf din New Mexico.

Meteorologul local Justin Berk a postat: „Ce cade din cerul senin? Tocmai am fost informat că din Virginia de Vest până în Carroll County MD pare să cadă și că pământul se acoperă cu o CENUȘĂ albă. Michael Triplett mi-a trimis o poză cu „chestia” de pe camionul său din Westminster. Dacă aveți alte poze/video, vă rugăm să le împărtășiți și să ne spuneți unde. Departamentul de Protecție a Mediului din WV a cerut și el acest lucru. Vreau să ajut să rezolvăm această problemă împreună cu voi.”

Centrul 911 din comitatul Hampshire a postat: „Suntem conștienți de rapoartele recente privind o substanță necunoscută asemănătoare prafului care se acumulează pe mașini și pe suprafețele de afară. Acest lucru se pare că se întâmplă în toată regiunea celor trei state. Suntem conștienți de alte site-uri de socializare care v-au sfătuit să contactați 911 dacă sunteți martori la această situație. Deși sunteți mai mult decât bineveniți să contactați centrul nostru 911, vă rugăm să folosiți numărul de non-urgență pentru această situație. (304-822-6000). Fiți pregătiți să vă dați numele, adresa și informațiile de contact, astfel încât să putem înregistra informațiile pentru agențiile de mediu, dacă este necesar.”

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *