Politics Technology

„Stabilește-te, fiule”: Tucker Carlson este confruntat de critici în timp ce se afla cu familia, supranumit „cel mai rău om cunoscut de omenire”

Tucker Carlson, gazda Fox News, a fost confruntat cu un critic furios în timp ce făcea cumpărături cu familia și i-a spus: „ești cea mai proastă ființă umană cunoscută omenirii”.

Un bărbat pe nume Dan Bailey s-a trezit în tendințe pe rețelele de socializare în weekend, grație unui videoclip realizat de un prieten al unei confruntări cu Carlson la un magazin de pescuit cu muște din Montana.

În filmare, Bailey i-a spus lui Carlson: „ești cea mai proastă ființă umană cunoscută omenirii” și a continuat să-l hărțuiască în timp ce gazda Fox News a spus că este cu familia sa.

„Nu-mi pasă că fiica ta este aici”, a spus Bailey.

Odată ce Carlson a observat camera, a râs și i-a spus lui Bailey să „se așeze, fiule”.

Deși confruntarea pare relativ scurtă, Bailey a sărbătorit confruntarea cu Carlson când a postat videoclipul pe Instagram.

„Nu este de zi cu zi să-i spui cuiva că este cea mai proastă persoană din lume și chiar o spui cu adevărat!” el a scris. „Ce tâmpit! Acest om a ucis mai mulți oameni cu dezinformare a vaccinului, a susținut rasismul extrem, este fascist și face mai mult pentru a sfâșia această țară decât oricine se numește american ”.

Carlson este cea mai populară gazdă a Fox News și un critic frecvent al liberalilor, în special în ceea ce privește pandemia Covid-19 și protestele Black Lives Matter. Carlson a susținut chiar recent că eforturile de a-l reduce la tăcere ajung până la guvernul federal. Expertul conservator a susținut că Agenția Națională de Securitate (NSA) îi monitoriza comunicațiile pentru a-l scoate din aer. Agenția a negat acest lucru, deși un raport din această săptămână susținea că numele lui Carlson a fost „demascat” în comunicările terților care sunt monitorizate.

De asemenea, pe rt.com „Inacceptabil”: Fox News explodează NSA după ce raportul dezvăluie că l-au „demascat” pe gazda Tucker Carlson în comunicări

Recentul incident dintre Carlson și Bailey a avut loc la compania din aer liber Dan Bailey's din Montana, care a lansat rapid o declarație în care spunea că asemănarea de nume dintre acostor și companie este doar o coincidență.

„Această persoană nu are nicio afiliere cu afacerea noastră, în afară de aceea are același nume ca și fondatorul nostru, care a decedat în 1982”, au spus ei. „Pentru a fi clar, tratăm fiecare client în mod egal și respectuos. Personalul nostru a fost profesionist și cordial cu domnul Carlson, deoarece suntem alături de toți clienții noștri. ”

Acțiunile lui Bailey erau încă răspândite în toată lumea și sărbătorite de criticii Carlson pe rețelele de socializare.

"Da!!!" comediantul Margaret Cho a comentat cu entuziasm la postarea de pe Instagram.

„Mă întreb doar cum pot să cumpăr o bere pentru acest coleg Dan Bailey”, a scris pe Twitter scriitoarea Charlotte Clymer.

Conservatorii au fost în mod previzibil mai defensivi față de Carlson, regizorul Dinesh D'Souza chiar sugerând că Bailey ar trebui arestat pentru acțiunile sale.

Îți place povestea asta? Împărtășește-l cu un prieten!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.