man Model National Știri

Îndrăgitul actor Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență. Starea lui s-a degradat imediat după administrarea vaccinului Covid

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență. Familia a confirmat vestea pentru TMZ joi, precizând că, de când a fost diagnosticat cu afazie acum un an, starea sa a progresat. Fiica Rumer Willis a împărtășit o actualizare care a detaliat forma specifică de demență a tatălui ei și starea sa actuală.

„De când am anunțat diagnosticul de afazie al lui Bruce în primăvara anului 2022, starea lui Bruce a progresat și acum avem un diagnostic mai specific: demență frontotemporală (cunoscută sub numele de FTD). Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar.”

TMZ a detaliat că nu există nicio modalitate de a fi tratat pentru demența frontotemporală. În 2022, actorul a dezvăluit că a fost diagnosticat cu afazie și că aceasta îi va afecta foarte mult capacitatea de a acționa. 

Potrivit unor postări de pe Twitter și a informațiilor apărute în spațiul public, Bruce Willis ar fi fost vaccinat iar aceste simptome-afazia și apoi degradarea rapidă a sistemului neuronal- pot fi într-o strnsă legătură cu efectele adverse ale vaccinului. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *