Bitcoin bitcoin mining Canada Crypto Crypto Mining Cryptocurrencies Massena Town New York North America

Orașul canadian de frontieră suspendă mineritul Bitcoin din cauza preocupărilor estetice

Massena, un oraș din New York de-a lungul graniței cu Canada, a suspendat temporar noile operațiuni miniere Bitcoin (BTC ) din zonă.

Potrivit unui raport al Associated Press vineri, oficialii din orașul Massena au impus moratoriul de 90 de zile asupra noilor activități miniere Bitcoin din cauza preocupărilor estetice.

Steve O'Shaughnessy, un supraveghetor al orașului Massena, a declarat că minerii au împrăștiat drumurile cu remorci încărcate cu computere și alte materiale necesare pentru exploatarea Bitcoin. Raportul AP a citat declarația lui O'Shaughnessy către WWNY-TV, spunând:

„Nu vrem să fie plin de aceste remorci care pompează Bitcoin. Vrem doar să ne asigurăm dacă vor veni aici, că este o clădire frumos prezentabilă. ”

Oficialii orașului vor folosi moratoriul de 90 de zile pentru a se asigura că marginile drumurilor din Massena sunt decupate cu remorci și că containerele de transport sunt mutate în afara drumului.

Între timp, se pare că Massena Electric încearcă să semneze acorduri cu trei firme de cripto. Potrivit raportului AP, compania de energie electrică are, de asemenea, propriul său moratoriu în ceea ce privește lucrul cu noii mineri de cripto.

În legătură cu aceasta: Patru mineri nord-americani de Bitcoin care ar putea beneficia de schimbarea Est-Vest

Cu orașele mici de frontieră din America de Nord, care au hemoragiat locurile de muncă din fabrică în ultimul deceniu, operațiunile miniere Bitcoin și cripto reprezintă o revenire a unor activități industriale în locuri precum Massena.

Electricitatea ieftină în aceste zone este deseori o atracție majoră pentru minerii de Bitcoin și, în schimb, aceste companii oferă promisiunea locurilor de muncă și a inițierii economiei locale.

Într-adevăr, odată cu represiunea masivă a cripto-mineritului din China și cu așteptarea migrației ratei de hash Est-la-Vest , aceste orașe mai mici din America de Nord ar putea găzdui mai multe activități miniere Bitcoin.

Între timp, principalele operațiuni miniere Bitcoin din America de Nord continuă să-și crească capacitatea pe fondul scăderii actuale a ratei de hash, în încercarea de a captura o porțiune mai mare a pieței.

Minerii nord-americani de Bitcoin care controlează o cotă mai mare din distribuția globală a ratei de hash pot contribui, de asemenea, la plasarea mai bună a industriei în fața autorităților de reglementare, în special în domeniul conservării mediului .

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *