man Model National Opinii

Gheorghe Piperea: Efectele adverse severe ale serurilor care au împărțit lumea și istoria în două. Mai aveți încredere în știință?

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Deschideți cu atenție și îngrijorare adresele din linkurile anexate. Deși sunt informații oficiale, de la Agenția Europeană a Medicamentului, s-ar putea să vă treziți cenzurați sau acuzați că răspândiți informații false. 

În aceste linkuri găsiți efecte adverse severe ale serurilor care au împărțit lumea și istoria în două. Și care au umplut cu munți de bani niște conturi. Și care ne-au transformat pe toți în cobai, întru materializarea visurilor demente ale profeților progresismului și ai transhumanismului. 

De exemplu, faizer raportează aproape 100 de mii de cazuri de efecte SERIOASE secundare de ”nervous system disorders” (din 480 mii raportate) și 11 mii de ”cardiac disorders”  – raportate de personal medical în proporție de 50%.

Dacă vă uitați cu atenție, vedeți că sunt cca 4 milioane de cazuri în total, cele mai multe (cca 1,8 milioane) fiind la oameni activi dpdv social și economic: 18-64 de ani! 

În timp ce astfel de reacții adverse sunt oficial raportate, iar efecte așteptate sunt aproape de zero în raport de valul V, confortabil instalat în Vestul bogat și ultra – „imunizat” al Europei, noua tulpină/variantă/agent patogen fiind complet insensibil la marile seruri experimentale, peste tot în Europa, birocrații și politicienii impun înțeparea cu aceleași inutile și nocive seruri, ca „singura soluție” contra plandemiei. Nu numai asta se întâmplă – peste tot vin valuri noi de restricții, iar apartheidul sanitar devine din ce în ce mai „normal” și constrângător, lumea normală find aruncată extra muros. Cinic și iresponsabil este că, acum, devine inevitabilă și „imunizarea” copiilor sub 12 ani. 

Aveți încredere în știință? Hm… Care știință? 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *