Life Lifestyle National Natural Știri Technology

Oxidul de grafen: o substanță toxică în flaconul vaccinului Covid-19 mRNA- VIDEO

By Ricardo Delgado și Prof Michel Chossudovsky Global Research, July 17, 2021

Aducem în atenția cititorilor Global Research acest important interviu cu Ricardo Delgado Martin, fondator și director al Quinta Columna.

La Quinta Columna - CONCIENCIAME.ORG

Ricardo este responsabil pentru coordonarea analizei echipei de cercetare spaniole a impactului nano-particulelor de oxid de grafen conținute în flaconul vaccinului ARNm.

Rezultatele analizei lor microscopice electronică și spectroscopie sunt de anvergură. Oxidul de grafen este o toxină care declanșează tromboze și coagularea sângelui. De asemenea, are un impact asupra sistemului imunitar. Oxidul de grafen acumulat în plămâni poate avea efecte devastatoare.

Rezultatele studiului spaniol sugerează, încă fără să confirme complet, că decesele înregistrate legate de vaccin și „evenimentele adverse” (de exemplu, publicate în SUA de CDC și în UE) sunt atribuite prezenței nanoparticulelor de oxid de grafen conținute în flaconul cu vaccin Covid.

Qué es el grafeno, en qué se utiliza y cómo saber si mi mascarilla FFP2 lo tiene - AS.com

Este important de subliniat că (recunoscut de autoritățile naționale de sănătate) oxidul de grafen este, de asemenea, conținut în măștile faciale.

Grafenul are proprietăți electromagnetice care au fost detectate la persoanele care au fost vaccinate. Aceste efecte au fost amplu documentate și confirmate. Vezi studiul realizat de European Forum for Vaccine Vigilance.

Ricardo Delgado Martin este specializat în biostatistică, microbiologie clinică, genetică clinică și imunologie.

Continúa el debate sobre el grafeno en las vacunas. ¿Quién es Pablo Campra Madrid, el científico que dirige la investigación? | Noticiero Universal

Pentru detalii suplimentare despre acest proiect, a se vedea raportul prof. Dr. Pablo Campra Madrid, specializat în chimie și biologie, Escuela Superior de Ingenierie, Universitatea din Almería.

A se vedea rezumatul raportului lor intitulat Detectarea oxidului de grafen în suspensie apoasă, Studiul observațional în microscopia optică și electronică

Full Study (English)

Există dovezi că „vaccinul” Covid-19 care conține oxid de grafen a dus la un cadru de decese și leziuni la nivel mondial.

Vorbind în numele echipei de cercetare spaniole, Ricardo Delgado Martin recomandă ca vaccinul experimental cu ARNm covid-19 să fie anulat și întrerupt imediat.

VIDEO:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *