Model Știri

Sute de mii de protestatari mărșăluiesc în Franța pentru a spune NU „pașaportului rușinii” și obligativității vaccinării și a scanda LIBERTÉ! Manifestațiile pe care nu le vede Google și presa mituită din întreaga lume. VIDEO AnonymeCitoyen via ActiveNews

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Sute de mii de francezi au ieșit sâmbătă în stradă la Paris și în alte orașe mari ale țării (114.000, potrivit Ministerului de Interne, peste 200.000, potrivit altor estimări), împotriva obligativității vaccinării Covid și a așa-zisului pașaport „sanitar”, de care va fi condiționat accesul în locuri și facilități publice, precum și în mijloacele de transport pe distanțe mari – după cum anunțase luni președintele socialist Emmanuel Macron. Mai sus vedeți o colecție video din mai multe orașe ale Franței, publicate de  t.me/AnonymeCitoyen și prinse într-o singură filmare de t.me/activenewsro.

A treia zi când francezii ies în stradă pentru a spune NU „pașaportului rușinii” și a scanda LIBERTÉ!
Iată cum a arătat protestul de sâmbătă din capitala Franței: 

ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *