Homosexualitate Life Lifestyle National Natural Technology

Steagul LGBT alături de cel al României la magazinul Ikea din Timișoara

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Steagul LGBT flutură în vântul din preajma magazinului IKEA de lângă Timișoara, dar nu oricum, ci alături de steagul României! Încă nu am identificat vreo alăturare similară în nicio situație ce precede o deschidere de centru comercial sau de orice magazin. Ne întrebăm care ar fi semnificația? Magazin doar pentru LGBT? Sau mesaje subliminale pentru o schimbare anume? Sau vreo restricție pentru persoanele heterosexuale? Ce poate fi?

Ne prefacem a fi mai neștiutori decât ar vrea mulți, dar oricât de mare este toleranța față de această politică ”progresistă” și neomarxistă, un steag LGBT ar fi de înțeles la festivalurile de profil, la reuniunile ”tovărășești” (a se citi în două chei: una pentru ateii care au fost ”tovarăși comuniști”, a doua, pentru ”tovarășii neomarxiști”, și ei iubitori de lucruri anti-Dumnezeu), scrie Ziua de Vest.

Cenzura este interzisă în România. Asta stă scris în Constituția României. Așteptăm să nu fie cenzurate niște întrebări retorice. De răspunsuri nu avem nevoie!, mai notează ziarul.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *