man Model National Știri

DeSantis îngroapă definitiv circul COVID. Un nou pachet de legi ar urma să acorde libertate medicală deplină: Fără discriminare pe bază de vaccinare

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Guvernatorul republican al Floridei, Ron DeSantis, a semnat joi o serie de noi legi privind libertatea medicală, consolidând acțiunile pe care le-a întreprins deja împotriva mandatelor COVID-19 și protejând accesul la tratamente alternative de preferințele instituțiilor medicale, relatează LifeSiteNews.

Noul set de legi interzice atât întreprinderilor private, cât și entităților publice să ceară dovada vaccinării sau a recuperării din orice boală, interzice discriminarea pe baza vaccinării sau a statutului de imunitate, scutește de la cererile de documente publice informațiile despre un pacient care este discriminat pe baza unor decizii de sănătate, creează excluderi pentru participarea și/sau plata serviciilor față de care cineva are o mustrare de conștiință, stabilește protecții pentru lucrătorii din domeniul sănătății în ceea ce privește denunțarea neregulilor și interzice luarea de măsuri împotriva medicilor doar pentru că sunt în dezacord cu opiniile instituțiilor medicale.

„Acțiunile noastre timpurii din timpul pandemiei i-au protejat pe locuitorii Floridei și libertățile lor”, a declarat DeSantis.

„Am protejat drepturile locuitorilor din Florida de a lua decizii pentru ei înșiși și pentru copiii lor și am respins teatrul, narațiunile și isteria COVID în favoarea adevărului și a datelor. Aceste protecții extinse vor contribui la asigurarea faptului că autoritarismul medical nu va prinde rădăcini în Florida”, a mai declarat DeSantis.

Noile măsuri se numără printre cele mai recente din bilanțul conservator proactiv al lui DeSantis, care a generat un interes substanțial în ceea ce îl privește pentru nominalizarea republicană la alegerile prezidențiale din 2024.

Guvernatorul nu și-a anunțat încă candidatura, dar este de așteptat să o facă în săptămânile următoare, după ce tocmai a încheiat o sesiune legislativă ambițioasă, care a prezentat o legislație conservatoare privind avortul, criminalitatea, educația transsexualilor și multe altele.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *