man Model National Știri

Gazetarul Dan Tomozei, invitatul lui Cristoiu într-o ediție de excepție, transmisă live de Gândul: „Observ o societate bolnavă fizic. Tinerii nu au nici cel mai mic grad de încredere în ideea de a fi român”. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Dan Tomozei, gazetar, a fost invitatul lui Ion Cristoiu într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta a vorbit despre schimbările produse în România în ultimii patru ani de când nu a mai fost în țară.

Ion Cristoiu l-a întrebat pe Dan Tomozei care sunt cele trei lucruri rele descoperite în România la întoarcerea în țară. Răspunsul gazetarului este acesta:

„În primul rând, observ o societate bolnavă fizic. Mă uit la tinerii de pe stradă care sunt niște expandați. Când veneam în România, eu mă uitam după fete, româncele în imaginea mea erau un model de frumusețe.

Mă uit la fetele de liceu sau poate chiar de școală generală, acestea sunt supraponderale, asta înseamnă boală peste cinci sau zece ani. Am descoperit că România nu se regăsește în absolut niciun proiect. Am călătorit peste 4.400km în patru săptămâni cu mașina, urcam pe autostradă, coboram de pe autostradă, mergeam pe asfalt bun, cădeam de pe asfalt bun.

Am văzut tineri care nu au absolut nici cel mai mic grad de încredere în ideea de a fi român. Lucrul acesta mă face să înțeleg că cei care conduc România, la rândul lor, nu au capacitatea să înțeleagă un lucru simplu, ei sunt modelul”, a spus Dan Tomozei.

VIDEO: 

00:00 INTRO

04:46 Dezvăluiri din trecutul lui Klaus Iohannis, din partea unui ziarist „incomod”

26:42 Cum a ajuns Carmen Iohannis profesor în Sibiu: „Klaus Iohannis a ajutat-o”

31:35 Cum a ajuns Dan Tomozei în China și care a fost impactul 

51:20 În fiecare an, de 1 Decembrie, Dan Tomozei duce tricolorul pe Marele Zid Chinezesc

53:47 Cât e cunoscută este România în China

1:02:52 Cât de avansate sunt noile tehnologii în China

1:15:37 Cum s-a schimbat România în ultimii ani

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *