Investigații Life Lifestyle National Politics

Alianță demnă de Caragiale la Pielești. PSD, PMP și USR s-au unit pentru a mușamaliza o investiție eșuată

Investițiile de infrastructură rurală finanțate din bani europeni și făcute de mântuială nu mai sunt de mult o noutate în România, însă cazul de la Pielești, comună situată în zona metropolitană a Craiovei, e mult mai mult de atât.

În timp ce primarul și executantul lucrării susțin că rețeaua de canalizare a fost făcută ca la carte, șefa companiei locale de apă și canal refuză să preia investiția, acuzând că sistemul s-a defectat înainte de inaugurare. Sătui să mai aștepte, localnicii s-au branșat la rețea în mod ilegal, iar canalizarea a început să refuleze, răspândind mirosuri greu de suportat.

În loc să admită problemele și să caute soluții, primarul Irinel Irimescu (PMP) s-a aliat cu consilieri de la PSD și USR și au hotărât să o demită pe șefa companiei de apă și canal, căreia i-au reproșat că a semnalat problemele de la rețeaua de canalizare.

Ședința de consiliu local în care s-a pus la cale demiterea a luat însă o turnură neașteptată, transformându-se într-o scenetă desprinsă parcă din dramaturgia lui Caragiale.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *