man Model National Știri

Salvator de la ISU București-Ilfov mort subit la 32 de ani. Fost coleg al pompierului Bogdan Petre Murdeală: Era sportiv și sănătos tun. Cei care l-ați îndemnat să se vaccineze îl aveți pe conștiința. Vaccinurile ucid. Cineva trebuie sa plătească!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

ISU București-Ilfov a transmis azi, 7 mai 2023: „Am primit cu tristețe vestea că încă un salvator din familia ISU B-IF, plutonier adjutant Murdeală Bogdan Petre, în vârstă de 32 ani, șef gardă intervenție-stingere la Detașamentul de Pompieri „Mihai Vodă” ne-a părăsit și s-a ridicat la ceruri în această dimineață.

Rămâne în amintirea noastră atât ca un pompier devotat și profesionist, cât și ca un om empatic, tot timpul dispus să îi ajute pe cei dragi.

Adresăm condoleanțe și îi suntem alături familiei îndoliate.

Dumnezeu să-l odihnească.”

Un coleg al acestuia a comentat la postarea ISU București-Ilfov:

„Hristos a înviat!

Dumnezeu să-l ierte pe colegul meu Bogdan, un băiat minunat, viața de sportiv și sănătos tun.

Se pare ca îl aveți pe conștiința cei care l-ați îndemnat să se vaccineze.

Vaccinurile ucid.

Iar cei care au îndemnat spre acest genocid planetar trebuie sa plătească.

Veșnică pomenire Bogdan!”

Citiți și DA, A FOST VACCINATĂ – SĂ SPUNEȚI LA TOATĂ LUMEA! Mama elevei din Deva care a murit după un infarct cere lumii să se spună adevărul. Andra Hrubi avea 18 ani. Alte două cazuri de elevi cu infarct, din Botoșani, dintre care unul fatal – FOTO / VIDEO

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *