man Model National Știri

Elon Musk a șters contul de Twitter al unei persoane care a distribuit un steag al pedofiliei: Nu este tolerat pe această platformă

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Directorul executiv al Twitter, Elon Musk, a luat măsuri urgente marți și a suspendat contul unei persoane care a creat un „steag al pedofiliei” personalizat în onoarea Zilei Alice, o „zi publică neoficială a mândriei pedofilei” care are loc în fiecare an pe 25 aprilie, relatează Post Millenial.

„Nu este tolerat pe această platformă”, a declarat Musk, ca răspuns la un cont care a lăudat Twitter pentru suspendare.

Marți, contul de Twitter @zeebdemon a postat imagini cu steagul personalizat pe care se pare că l-a realizat în urmă cu un an și a luat decizia de a-l distribui pe platforma de socializare.

„Happy Alice Day, pentru cei care sărbătoresc”, a scris utilizatorul. „M-am gândit, de ce să nu folosesc ziua de astăzi pentru a dezvălui steagul mândriei YAP (Youth Attracted People) pe care l-am conceput în urmă cu aproape un an?”.

„Am vrut să mă abat de la motivul des folosit al barelor orizontale, dar numai puțin. Am vrut să păstrez o oarecare familiaritate”, a scris @zeebdemon, descriind steagul personalizat, format din diferite nuanțe de albastru, roz, galben și alb, dispuse în dungi diagonale.

Deși nu este clar cât timp a rămas disponibilă pe Twitter postarea care a fost făcută marți la ora 2:52, postarea nu a mai fost vizibilă după ce contul a fost suspendat mai târziu în cursul serii.

„Elon Musk a suspendat persoana care a făcut un steag de pedofilie. Bine lucrat, Elon”, a scris Dr. Anastasia Maria Loupis pe Twitter, care a devenit între timp virală.

Musk a răspuns la acel tweet și a spus: „Nu este tolerat pe această platformă”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *