man Model National Știri

PS Damaschin Dorneanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, AVC, la doar 42 de ani

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

PS Damaschn Dorneanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților a suferit un AVC in cursul săptămânii trecute.  Potrivit informațiilor, ierarhul ar fi avut un accident vascular cerebral și este internat in spital, transmite Știri din Bucovina.

,,Marți, PS Damaschin a suferit un AVC. Starea de sănătate nu este una foarte bună.  Sunt zvonuri care circula si se vede absența Prea Sfinției Salve. Am auzit și eu că este internat în spital. Chiar dacă este bine sau grav, normal ar fi să facem rugăciune neîncetată și să fim alături”, a spus o față bisericească pentru Știri Bucovina.

Deocamdată nu a fost emis un comunicat de presa referitor la starea de sănătate a PS Damaschin  de către Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

PS Damaschin Dorneanul, în vârstă de 42 de ani, este unul din cei mai apreciați și iubiți ierarhi ai Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *