man Model National Știri

Caz șocant în Sfântu Gheorghe: Accident cu trei mașini , după ce unui șofer de 31 de ani i s-a făcut rău la volan. Bărbatul n-a mai putut fi salvat

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Trei mașini s-au ciocnit, duminică, pe DN 7, în județul Argeș, după ce unui șofer i s-a făcut rău la volan. Bărbatul de 32 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator și nu a putut fi resuscitat, a relatat Știripesurse.

Trei mașini s-au ciocnit, duminică, pe DN 7, în județul Argeș, iar un bărbat de 31 de ani a acuzat dureri în piept în urma evenimentului și la scurt timp a murit.

”S-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, cetățean bulgar, care conducea o autoutilitară pe DN 7, pe raza comunei Morărești, având direcția de deplasare Pitești spre Rm. Vâlcea, a intrat în coliziune cu o autoutilitară care se deplasa în aceeași direcție, în fața sa, condusă de un bărbat de 31 de ani, care, de asemenea, este cetățean bulgar”, a transmis IPJ Argeș.

Polițiștii au mai transmis că, în urma impactului, bărbatul a fost proiectat în autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 49 de ani, din București.

”Imediat după evenimentul rutier, bărbatul de 31 de ani, care conducea a doua autoutilitară dintre cele trei vehicule implicate, a acuzat o stare de rău. La fața locului, echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a decedat”:

Pompierii și polițiștii au intervenit, duminică, la un accident rutier care a avut loc pe DN 7, în județul Argeș, a scris news.ro.

”La fața locului, echipajul SMURD a identificat o persoană, șofer, în stop cardio-respirator. Nu ar fi fost un incident grav, însă bărbatul respectiv ar fi acuzat dureri în zona pieptului”, a transmis ISU Argeș.

La rândul lor, polițiștii au precizat că trei mașini s-au ciocnit, fiind produse pagube minore.

”Au fost efectuate manevre de resuscitare de către echipajele medicale chemate la fața locului, însă bărbatul a decedat”, a transmis IPJ Argeș.

Autoritățile au menționat că bărbatul decedat avea 32 de ani.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *