man Model National Știri

Val de sinucideri în presa din România. După Iulia Marin, un alt jurnalist și-a pus capăt zilelor, la doar 40 de ani

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Lumea presei din România este din nou în doliu. La două zile după decesul jurnalistei Iulia Marin, cameramanul Ticu Dolenschi și-a pus capăt zilelor, la vârsta de 40 de ani, joi (20 aprilie). Acesta ar fi suferit de depresie. Bărbatul a lăsat în urmă o tânără soție și doi copii, informează Click.

Ticu Dolenschi, videograf la News Bucovina, și-a pus capăt zilelor la vârsta de 40 de ani. Decesul cutremurător al jurnalistului a venit la două zile după ce Iulia Marin a avut același destin.

Videograful Ticu Dolenschi, cunoscut și ca Nea Ticu, a activat peste șapte ani în cadrul televiziunii Plus Suceava, iar ulterior a colaborat cu publicația NewsBucovina.

„E trist când o perioadă dedicată bucuriei Învierii este umbrită de vești rele… Suceava l-a pierdut pe Ticu. Un om, pe cât de fain, pe atât de greu de citit… Un om de care mă leagă multe amintiri, majoritatea conectate la meseriile noastre. Un om pe care îl cunosc cu mult înainte de a fi prezentat publicului drept «Nea Ticu»”, a transmis unul dintre prietenii cameramanului.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *