Bitcoin finance Politică Politics Societate

SEMNAL DE ALARMA CU PRIVIRE LA SUTE DE PROIECTE CRIPTO – BNB Chain, dezvoltat de Binance, listeaza criptomonedele si aplicatiile descentralizate „cu risc ridicat”

BNB Chain, blockchain-ul dezvoltat de Binance, cea mai mare bursa cripto la nivel global, si-a actualizat lista „Red Alarm”, care semnalizeaza proiectele si tokenurile cripto cu risc ridicat, pentru a include 191 de noi criptomonede si aplicatii descentralizate (DApps) gazduite in prezent pe blockchain. Reprezentantii Binance mentioneaza ca aceasta alerta nu reprezinta un „sfat de investitii”, ci o invitatie la o documentare mai amanuntita cu privire la aceste proiecte.

Gilda Popa

Lista „Red Alarm” a BNB Chain – actualizata in fiecare vineri – include proiecte si investitii considerate riscante in DApps, analiza bazata exclusiv pe evaluarea contractului inteligent. Cele 191 de noi proiecte de pe BNB Chain care au fost adaugate pe lista sunt fie suspectate de emiterea de tokenuri false, taxe de tranzactii mari sau netransparente, fie ridica semne de intrebare pentru ca site-urile sau conturile lor de Twitter nu functioneaza.

Asigurati-va ca sunteti la curent cu actualizarea noastra saptamanala a Red Alarm, pentru a va familiariza cu actorii suspecti din reteaua noastra”, se arata in anuntul BNB Chain pe aceasta tema.

Este important de mentionat ca alerta proactiva a BNB Chain nu este un sfat de investitii si nu reprezinta nivelul de risc subiacent al proiectelor DApp. In schimb, are scopul de a ajuta utilizatorii in propria lor documentare inainte de a lua decizii de investitii.

Pe 10 aprilie, BNB Chain a inceput sa testeze BNB Greenfield, care este un proiect intern menit sa furnizeze solutii de stocare descentralizata. CoinTelegraph precizeaza ca BNB Greenfield permite utilizatorilor sa-si creeze portofele digitale si sa gestioneze datele, in timp ce dezvoltatorii pot exercita controlul asupra activelor de date.

Dezvoltatorii vor putea alege sa stocheze date oriunde, de la terminale descentralizate la servicii de stocare centralizate, in timp ce validatorii vor juca un rol esential in modelarea viitorului proprietatii si utilitatii datelor in Web3”, a declarat Victor Genin, arhitect senior la BNB Chain pentru CoinTelegraph.

Cu peste 1.400 de DApp-uri active si 200 de milioane de adrese unice de-a lungul blockchain-ului BNB, compania estimeaza ca solutia de stocare a datelor va avea un succes enorm intr-o economie de date in plina expansiune. Datele de la Fortune Business Insights estimeaza ca piata globala de stocare a datelor va fi evaluata la peste 777 de miliarde de dolari pana in 2030.

Captura de ecran de mai jos arata un portal in care utilizatorii pot scana orice proiecte BNB Chain pentru riscuri. Din lot, trei proiecte – CycGo, Piston token si Shorter Finance – au fost semnalate dupa ce au fost suspectate ca sunt finantate de active provenite de la Tornado.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *