COVID man Model National

Credeați că ați scăpat? Biden anunță o a doua pandemie – VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Ca de obicei, Joe Biden a avut o nouă scăpare și a spus partea pe care nu trebuia să o spună cu voce tare: Plănuiesc să o facă din nou, scrie canalul de Twitter al filmului Moarte Subită (VIDEO)

Astfel, la începutul acestei luni, Biden a afirmat:

„Avem nevoie de mai mulți bani pentru a planifica cea de-a doua pandemie.

Va fi o altă pandemie. Trebuie să ne gândim în perspectivă.”, spune președintele SUA în filmarea de mai jos.

Acum, Administrația Biden a anunțat că alocă 5 miliarde de dolari pentru dezvoltarea de noi vaccinuri ARNm și terapii COVID-19, scrie LifeSiteNews.

Într-un interviu acordat la 10 aprilie cotidianului Washington Post, Ashish Jha, coordonatorul COVID de la Casa Albă, și Dawn O’Connell, secretarul adjunct al Departamentului de Sănătate și Servicii Umane (HHS) pentru pregătire și răspuns, au detaliat „Proiectul Next Gen”, care vizează să mobilizeze parteneriate între entități guvernamentale și private în vederea dezvoltării unor anticorpi monoclonali cu durată de viață mai lungă, a unor vaccinuri care să reducă mai bine transmiterea și a unor vaccinuri pentru noile variante COVID și alte coronavirusuri.

În fruntea proiectului se va afla epidemiologul Michael Osterholm, director al Centrului pentru cercetare și politici în domeniul bolilor infecțioase (CIDRAP) de la Universitatea din Minnesota, care a primit finanțare de la Fundația Bill & Melinda Gates și de la Fundația Rockefeller, de extremă stânga.

În februarie, CIDRAP a publicat o „foaie de parcurs” pentru viitoarele vaccinuri pe care se bazează Project Next Gen.

„În timp ce vaccinurile noastre sunt încă foarte eficiente în prevenirea bolilor grave și a deceselor, ele sunt mai puțin capabile să reducă infecțiile și transmiterea în timp”, a declarat un purtător de cuvânt al HHS pentru Reuters, într-un contrast puternic cu afirmația falsă a președintelui Joe Biden, care a susținut în primul an al președinției sale că „dacă te vaccinezi nu vei mai face COVID”.

VIDEO cu declarația privind noua pandemie:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *