man Model National Știri

Soțul prezentatoarei BBC, Lisa Shaw, decedată din cauza complicațiilor provocate de vaccinul AstraZeneca, dă în judecată compania farmaceutică: ”Nu am altă alternativă”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Lisa Shaw, în vârstă de 44 de ani, care a lucrat pentru BBC Radio Newcastle, a murit la trei săptămâni după ce a primit prima doză în mai 2021.

Shaw, mamă a unui copil, a fost diagnosticată cu un cheag de sânge și a primit tratament, inclusiv tăierea unei părți din craniu pentru a reduce presiunea, dar nu a funcționat și a murit în mai 2021.

Un medic legist a concluzionat că ea „a murit din cauza complicațiilor unui vaccin AstraZeneca Covid” din cauza trombocitopeniei induse de vaccin în luna august a aceluiași an.

Soțul ei, Gareth Eve, a declarat că a încercat să se discute cu cei din guvern în lunile după moartea ei, dar nu a primit niciun răspuns.

El face parte dintr-un grup de familii care și-au pierdut rudele din cauza efectelor secundare ale vaccinului AstraZeneca.

„Nu-mi stă în fire să mă întorc și să spun că vreau să dau pe cineva în judecată, dar timp de aproape doi ani am încercat să ne implicăm cu guvernul și am încercat să ne implicăm cu parlamentarii de când Lisa a murit și niciunul dintre ei nu a luat legătura sau nu s-a implicat deloc cu noi”, a declarat dl Eve pentru BBC.

„Orice implicare este, în cel mai bun caz, trecătoare, așa că acesta este motivul pentru care nu avem altă alternativă – dacă guvernul sau AstraZeneca nu vor să se implice cu noi, atunci ce altceva ar trebui să facem?”.

Avocații grupului au trimis companiei o scrisoare în noiembrie, în prima etapă a acțiunii legale a celor 75 de reclamanți. Printre aceștia se numără membrii familiilor persoanelor care și-au pierdut viața.

„Nu suntem nebuni sau adepți ai teoriei conspirației, suntem soți și soții și membri ai familiilor care au pierdut pe cineva – asta este tot ce este”, a declarat soțul lui Shaw.

„Oricâți bani ar fi, nu o vor aduce înapoi pe mama fiului meu”.

El a spus că „prea mulți oameni” au suferit leziuni din cauza vaccinului.

„Suntem făcuți să ne simțim ca și cum ar fi un secret murdar, că vorbim despre ceva despre care nu ar trebui să vorbim”, a spus dl Eve.

„S-a stabilit că a fost cauzată de vaccinul Covid al AstraZeneca – nu este vorba despre Covid, nu este vorba despre câte vieți a salvat vaccinul Covid, este vorba despre ce a făcut acest vaccin Lisei și altor familii și nu despre cât de mult succes a avut sau dacă cineva este anti-vax.”

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *