man Model National Opinii

Cora Muntean: De ce ne mai batem capul? Să punem odată, în aceeași zi, Crăciunul, Paștile, Ramadanul, Ramazan Bayram și sărbătorile budiștilor. Toate într-o zi. Și-n rest, toată planeta muncește să-i țină pe zelevogi

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

A venit Breton, comisarul european care are un cuib în cap cam ca Nicușor, doar că nu-i creț (foto). A dat declarații cu Ciucă.

Trec peste sluga bâlbâită.

Breton l-a felicitat că am făcut praf România pentru Ucraina și Ciucă s-a îmbujorat tot de plăcere.

Atunci, cu o maximă nesimțire, Breton a spus că ar trebui să dăm și mai mult din PIB pentru apărare, că noi suntem scut pentru tot continentul.

Totuși, există vreun ins sănătos la cap în coaliția asta care să pună și problema românilor? Că facturi, prețuri, inflație. Cum să te mai gândești să câștigi alegeri în țara asta când tu nu dai doi bani pe locuitorii ei?

Doar dacă sunt aranjate și-atunci chiar nu le pasă.

Sau se bazează pe faptul că românii suportă orice.

PS: Legat de intelectuali, de ce să ne mai batem capul? Să punem odată, în aceeași zi, Crăciunul, Paștile, Ramadanul, Ramazan Bayram și sărbătorile budiștilor și zilele tuturor zeilor. Și toți sfinții din calendare. Toți într-o zi. Și-n rest, toată planeta muncește să-i țină pe zelevogi. Că de-aia n-au mercenarii spor pe front, că lumea o ține în sărbători, onomastici și rugi.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *