man Model National Opinii

Mădălina Afrăsinei: Nu este vorba despre răul făcut de virus și/sau „licoarea magică”, ci este vorba despre răul făcut de niște oameni, altor oameni

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Nu este vorba despre răul făcut de virus și/sau „licoarea magică”, ci este vorba despre răul făcut de niște oameni, altor oameni.

Vă dați seama?!

Nu a fost nicio secundă vorba de sănătatea noastră, ci de bani, de împărțirea sferelor de putere și nu în ultimul rând de a face experimente…niște oameni au făcut experimente pe oameni…

A fost primul pas în formare unui mod de comportament, a unui mod de a gândi: cine „iese din rând, va fi aranjat”.

Priviți în jurul vostru și vedeți spre ce ne îndreptăm.

În numele acelui mod de comportament și mod de a gândi, s-a votat predarea vieții noastre, abuzatorilor…pentru că oamenii, de care vorbeam la începutul acestor gânduri, pe asta se bazează! Pe abuzatorii „care ne vor aranja”.

Se rostogolesc subiecte demagogice, dar doar pentru că abuzatorii sa fie priviți ca salvatorii acestei nații, fără ca să se înțeleagă ca, de fapt, sunt groparii acestei nați.

Pregătiți sacii negri, tovarăși!

Hristos a murit aproape dezbrăcat…Noi, de ce am muri altfel?!

În loc de noapte bună…

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *