man Model National Știri

Veste devastatoare pentru sportul românesc: A murit campionul la judo, Adrian Merge, la doar 35 de ani

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Clubul CSM Oradea, unde Adrian Merge a activat în decursul carierei sale, a transmis că fostul campion de judo s-a stins din viață la doar 35 de ani, informează Oradea în direct.

Adrian Merge, fost judoka, s-a stins din viață la vârsta de doar 35 ani. Acesta a apărat culorile CSM Oradea. De-a lungul carierei Merge nu a evoluat pentru alte cluburi din țara noastră.

Merge a fost campion național în anul 2011, fiind medaliat național și balcanic în numeroase competiții de nivel juvenil și seniori. El a participat la Campionatele Mondiale de judo din anul 2011, la categoria 73 kg. Pe această cale CSM Oradea transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Funeraliile se vor desfășura duminică (02.04.2023), ora 15:00, la capela Orășenească din incinta Cimitirului Municipal din Oradea, mai informează sursa citată.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *