man Model National Știri

Șeful EMA a fost interogat în Parlamentul European cu privire la datele condamnabile din primul raport al UE privind siguranța vaccinurilor Pfizer/BioNTech. FOTO/VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

În data de 27 martie, la Parlamentul European a avut loc o sesiune de 3 ore organizată de „Comisia specială privind pandemia COVID-19″, potrivit unui articol din DailyClout. 

Ultima ședință memorabilă a fost cea în care președintele Pfizer- Janine Smalls (care l-a înlocuit pe directorul general al companiei, Albert Bourla, deoarece acesta nu s-a prezentat) a trebuit să se confrunte cu un interogatoriu din partea anumitor deputați europeni. De data aceasta a fost rândul lui Emer Cooke (fost lobbyist al Big Pharma, în prezent director executiv al Agenției Europene pentru Medicamente) să fie interogat.

Michele Rivasi, europarlamentar și vicepreședinte al Comisiei speciale privind pandemia COVID-19: lecții învățate și recomandări pentru viitor, a prezentat în plenul parlamentului date alarmante privind evenimentele adverse ale vaccinului COVID-19, culminând cu întrebarea fundamentală adresată dnei Cooke și agenției sale: cum a putut EMA să concluzioneze că profilul de siguranță al vaccinului este favorabil, având în vedere datele îngrijorătoare găsite în primul raport UE privind siguranța vaccinului Pfizer/BioNTech?

Biroul lui Rivasi m-a informat că întrebările ei adresate șefului EMA, au fost trase din analiza mea (publicată pentru prima dată în Children’s Health Defense Europe) a raportului bombă al UE, care conținea date condamnabile raportate în primele 6 luni ale anului 2021. Mai jos este prezentarea generală a datelor alarmante găsite în raportul de 286 de pagini.

Rivasi a ținut să sublinieze datele alarmante privind rezultatele din studiile clinice, la care se face referire în analiza mea. În timpul perioadei de raportare de 6 luni, au fost înregistrate 26 de rezultate de sarcină din cele 149 de cazuri unice de sarcină, au fost înregistrate. Dintre aceste 26 de rezultate, 15 au dus la avort spontan (avort spontan) și 5 dintre rezultatele sarcinii au dus la nașteri vii cu anomalii congenitale.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *