man Model National Opinii

Mihai Tîrnoveanu: Partidul Mișcarea Națională: nu ne integrăm, stăm cu ,,căciulile pă frunte” în fața tuturor străinilor!

Vă spun asta cu căciula-n cap si icoana în brațe, asa cum zicea Ion Hagiu din Zăbala: ,,Uni zic să-mi iau căciula, jos din cap, / Spunând adesea că nu-s civilizat, / Poate vor s-o țâu în mână, să mă aplec, / Ca să mă laude că m-am integrat.”

Nu ne integrăm în ideologia UE care ne smintește copiii cu educația desfrânării, nu vrem să ne laude, nu ne integrăm în ”tolerența” celor ce ne sfidează și întinează sărbătorile noastre creștine, nu ne plac lucrurile multicolore, ci ne place culoarea, nu ne integrăm în trădări și nici în pasul înapoi, nu jucăm în jocul compromisurilor, ci doar în hore, nu ne integrăm în politicianismul de trâmbiță stricată, ci doar în politica națională, nu credem în ambasade și nici în cei ce bat la porți străine, nu credem că tot ce zboară și urlă se și mănâncă, ci credem în proverbe si-n ziua bună ce de dimineață se cunoaște și mai presus de toate, credem în Iisus Hristos Mântuitorul.

Nu ne integrăm în consens ci doar în unitate. Nu ne integrăm cu străinii, nici din Vest nici din Est, nici cu cei din politica românească al căror nume trebuie să-l căutăm pe google pentru a vedea cum se scrie corect, nu vrem să învățăm globalisme, nici putinisme de la posturile ce anunță mersul societății de pe la noi, căci ,,Pe boltă, sus, e mai aprins/ La noi, bătrânul soare,/ De când pe plaiurile noastre/ Nu pentru noi răsare…”

Nu ne integrăm în interzicerea lui Eminescu, Mircea Vulcănescu sau Octavian Goga, nu ne integrăm în ștergerea din dicționarul memoriei naționale a celor care nu s-au integrat în politica corectă din trecut si prezent ci „doar” în Timpul Românesc. Credem în fiecare pas național, în fiecare luptător, martir și sfânt și credem cu tărie că fiecare în parte și toți împreună au avut dreptate atunci cand nu s-au integrat.

Nu cadem în deznădejde, luptăm pentru Libertatea de a fi român, pentru toată Rânduirea noastră milenară, care este greu de dus, dar atât de frumoasă. Și tocmai de aceea, cu bucurie, cu icoana și căciula pe frunte, vă salutăm și vă îndemnăm să nu vă integrați nici voi și mai ales să nu deznădăjduiți, căci Hristos a Înviat!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *