man Model National Știri

Dublu Vaccinat – bifat, Booster – bifat, Guillain-Barré – bifat, Infarct – bifat, Decedat – bifat. Legenda baschetului Emmanuel „Boybits” Victoria a murit subit la 50 de ani. Putea să fie și mai rău…

Legenda baschetului Emmanuel „Boybits” Victoria a murit miercuri după ce a suferit un atac de cord. El avea 50 de ani.

„Cu inima strânsă anunțăm decesul tatălui nostru în urma unui infarct miocardic acut”, au anunțat copiii săi într-o postare pe contul său de Facebook, citat de CNN, după cum informează Mediafax, preluat de ȘtiripeSurse, tustrele surse omițând să ne mai informeze și asupra stării lui vaccinabile. Se știe că acum așa e „moda”, să se moară subit pe la 50 de ani, așa că de ce să ne mai punem întrebări dacă tot suntem agenții de știri. Reproducem de pe Facebook și gata, am informat.

„A avut un atac de cord pe 14 februarie, mai întâi, și au descoperit infarctul miocardic acut. Apoi a avut un alt atac de cord noaptea trecută”, a declarat ieri fiica sa, Ciaz Victoria.

Fostul fundaș, de 7 ori campion PBA, a jucat pentru RFM și San Miguel. În 2018, el s-a luptat și cu sindromul Guillain-Barré, în care sistemul imunitar al organismului atacă nervii, „o afecțiune rară din care și-a revenit ulterior”, mai spun sursele citate.

Atât de rară este afecțiunea încât și busterizatul Justin Bieber s-a pricopsit cu ea, motiv pentru care ș-a anulat din nou turneele, deja amânate.

Vedeți și Dr. Joseph Mercola: 28 de cauze pentru care poți avea un atac de cord, potrivit „Științei”

Emmanuel „Boybits” Victoria era în stare bună de sănătate, comentează contul de Twitter al filmului documentar Died Suddenly prezentând dovada injectării cu trei doze a decedatului:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *