Life Lifestyle National Natural Technology Ucraina

Fostul medic al lui Obama spune că demența lui Joe Biden va provoca Al Treilea Război Mondial

Fostul medic al Casei Albe, reprezentantul Ronny Jackson, a avertizat în acest weekend că demența lui Joe Biden va face ca oamenii să fie uciși și va duce America la război.

La începutul acestei luni, Dr. Jackson a cerut Casei Albe să recunoască demența evidentă a lui Biden și să pună capăt mușamalizării stării de sănătate precare a lui Biden. Mass-media mainstream continuă să ignore declinul mental evident al acestui președinte corupt.

Fostul medic de la Casa Albă al fostului președinte Obama, în prezent republican din Texas trage un semnal de alarmă cu privire la posibilitatea unui al treilea război mondial.

El a declarat că ceea ce el consideră a fi declinul cognitiv al președintelui Joe Biden, lucru pe care și alții l-au semnalat, aduce Statele Unite mai aproape de un război total cu Rusia.

„Este terifiant pentru țara noastră că Biden este comandantul nostru. El nu știe unde se află jumătate din timp și în fiecare zi ne aduce mai aproape de un război total cu Rusia & China. Declinul său cognitiv va face ca oamenii să fie uciși!”, a declarat Ronny Jackson.

Tot mai multe voci declară că adevăratul președinte al SUA este tot Obama, care profită de incapacitatea mintală a lui Joe Biden.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *