Dezvăluiri man Model National

SARS-CoV-2 – ARMĂ BIOLOGICĂ? Un cercetător medical american a publicat o carte în urma investigației sale internaționale, științifice și criminalistice. EXTRASE

Cardiologul, avocatul și cercetătorul medical Dr. Richard M. Fleming a descoperit în această secvență multe – dacă nu toate – componente care trimit la ceea ce el numește „armă biologică”, potrivit Epoch Times, care prezintă cartea sa. 

Între altele, cercetătorul scrie:

„SARS-CoV-1 a fost un virus modificat genetic (cu câștig de funcție), care a fost și o armă biologică dezvoltată de Partidul Comunist Chinez, SARS-CoV-2 fiind versiunea îmbunătățită a acestei arme biologice.”

Medicul a stabilit că despre acest lucru este vorba, în principal pe baza interviurilor – dintre care unul este transcris în carte – efectuate cu dr. Li-Meng Yan, medic și virolog chinez care a evadat în Statele Unite în 2020.

Fleming scrie că Yan a afirmat că „SARS-CoV-1 a fost prima armă biologică și SARS-CoV-2 este versiunea avansată”. Yan susține că armata chineză știa despre dezvoltarea virusurilor artificiale ca potențiale arme biologice, așa cum este dezvăluit în carte. Cercetătoarea încă se ascunde din teamă pentru viața ei.

Prezentând diagrame și grafice, Fleming explică, în termeni ușor de înțeles, fiecare componentă din secvența SARS-CoV-2, detaliind modul în care fiecare componentă a fost probabil adăugată la amestec pentru a crea un potențial monstru din virușii existenți, într-un laborator din Wuhan. Fie și numai pentru detaliile secvențierii genetice, această carte merită cumpărată.

Fleming oferă o colecție de documente care arată către probabilii suspecți care au finanțat ceea ce el numește un „experiment criminal”. În cercetarea privind câștigul de funcții, oamenii de știință îmbunătățesc capacitatea letală a virusurilor pentru a „înțelege mai bine cum ar putea suferi mutații un coronavirus în timp”. El scrie:

„Astfel de mutații le-ar putea permite oamenilor de știință și medicilor să rămână în controlul unor astfel de infecții… În loc să urmărească ce s-ar putea întâmpla în mod natural, această cercetare a devenit una în care aceste schimbări nu au fost făcute să survină treptat, în pași mici, cum ar apărea în mod natural, ci, în mod intenționat, în pași mari, care, cel mai probabil, ar surveni în secole – sau deloc”.

Fleming a amintit că, în octombrie 2014, președintele Barack Obama a interzis cercetarea pentru câștigul de funcție în laboratoarele din SUA, după ce lucrătorii au fost expuși la antrax. Cu toate acestea, a fost reluată câțiva ani mai târziu în China. A fost cercetarea finanțată în secret de organizații americane în China, în timp ce fusese interzisă în Statele Unite?

Fleming prezintă documente financiare din 2018 care demonstrează că cercetările pentru câștig de funcție pe lilieci au fost efectuate la Institutul de Virologie din Wuhan, cu bani de la finanțatori din SUA.

Medicul include sumele în dolari cu care diverse organizații din SUA au contribuit la această așa-numită cercetare. Milioane de dolari au provenit de la agenții conectate la guvernul SUA, inclusiv Departamentul Apărării. El intreabă:

„Ce nouă pandemie așteaptă acum omenirea, având în vedere această finanțare pentru câștig de funcție din partea guvernului federal al SUA – și a altor guverne, corporații și persoane fizice – inclusiv SARS-CoV-2, virusuri, bacterii și agenți biologici patogeni?”

De asemenea, Fleming trage un semnal de alarmă cu privire la eficacitatea și siguranța vaccinurilor anti-COVID. Întrucât consideră COVID-ul ca fiind o armă biologică creată în laborator, „nu există vaccinuri în mod real eficiente împotriva pandemiei”.

Fleming avertizează cu privire la pericolul de a preda în mâinile guvernului „practica medicinei și investigația științifică onestă”, așa cum s-a întâmplat sub administrația lui Adolf Hitler. El scrie:

„Mai mulți oameni, de-a lungul anilor, au decis ce [credeau ei că] este mai bun pentru omenire. Bill Gates a spus, de mai multe ori, că utilizarea tehnologiei de repetări palindromice scurte intercalate ar face posibilă «eliminarea genelor nedorite» și «schimbarea în mod potențial cu alternative preferabile» – un concept susținut și de alții în istorie, inclusiv de Dr. Josef Mengele.”

Fleming menționează că, sub Hitler, medicii au devenit „soldați biologici” dedicați efortului de a „curăța” populația de material genetic „inferior”.

Finanțarea COVID – O crimă împotriva umanității?

Medicul afirmă că cei responsabili de finanțarea și dezlănțuirea armei biologice COVID sunt vinovați de „crime împotriva umanității”. El face apel la „răspunderea penală” pentru cei care au cauzat „această distrugere și moarte pe întreaga planetă”.

Această carte incredibil de bine documentată, concisă și scrisă cu pasiune aduce informații cu privire la ceea ce se poate să se fi întâmplat cu adevărat în Wuhan și oferă dovezi detaliate despre cine a finanțat așa-numita cercetare științifică.

Fleming oferă un rezumat gratuit al cărții sale în versiunea Kindle pe Amazon.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *