man Model National Știri

Jurnalist american, arestat în Ohio pentru că a îndrăznit să transmită o conferință de presă a autorităților, după ce un tren format din 50 de vagoane a deraiat și a produs un incediu de proporții

Un corespondent al televiziunii americane NewsNation a fost arestat pentru că a transmis o conferință de presă organizată de autoritățile din Ohio în urma accidentului feroviar care a declanșat un incediu de proporții, relatează CNN

O deraiere în Ohio a unui tren format din 50 de vagoane s-a produs vineri seara, iar accidentul feroviar a declanșat un incendiu de proporții.

După arestarea jurnalistului, guvernatorul Mike DeWine și-a exprimat îngrijorarea cu privire la această arestare, iar biroul său a declarat că nu a fost la curent cu aceasta în momentul în care s-a produs. 

Lambert a fost eliberat miercuri seară din închisoare.

„Niciun jurnalist nu se așteaptă să fie arestat atunci când îți faci meseria și cred că este foarte important ca acest lucru să nu se întâmple în țara noastră”, a declarat Lambert pentru postul său de televiziune într-un interviu difuzat după eliberarea sa.

Ofițerii de poliție din East Palestine l-au arestat pe Lambert pentru violare de domiciliu și opunere la arestare, a declarat șeriful comitatului Columbiana, Brian McLaughlin, pentru CNN, fără a da detalii.

Cu toate acestea, Lambert a indicat că se confruntă cu acuzații de violare de domiciliu și tulburarea ordinii publice, potrivit unei declarații a șefului biroului NewsNation din Washington, Mike Viqueira.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *