man Model National Știri

Soros a îndemat într-un articol din 1993 la folosirea soldaților est-europeni drept carne de tun în viitoarele conflicte pentru a reduce riscul pierderilor NATO

George Soros a îndemnat la folosirea soldaților est-europeni pentru a „reduce riscul de body-bag-uri(sac de cadavre) pentru țările NATO” într-un articol despre „Noua Ordine Mondială, relatează Zero Hedge.

Pe măsură ce războiul din Ucraina continuă, nu există nicio îndoială că pierderile umane au fost enorme pentru Ucraina, inclusiv ceea ce înseamnă probabil peste 100.000 de soldați care au murit în operațiunile de luptă.

Cu toate acestea, a existat un om care a prezis o mare parte din ceea ce s-a întâmplat în bătălia din estul Europei: George Soros.

În acest articol, el subliniază modul în care est-europenii ar putea fi folosiți ca „forță de muncă” în conflictele viitoare, în încercarea de a reduce numărul de morți în țările occidentale, pe care Soros susține că Occidentul nu le-ar tolera din punct de vedere politic, spre deosebire de estul Europei.

„Statele Unite nu ar fi chemate să acționeze ca polițist al lumii. Atunci când ar acționa, ar acționa în colaborare cu alții. De altfel, combinarea forței de muncă din Europa de Est cu capacitățile tehnice ale NATO ar spori foarte mult potențialul militar al Parteneriatului, deoarece ar reduce riscul de bodybag-uri pentru țările NATO, care reprezintă principala constrângere în ceea ce privește disponibilitatea lor de a acționa. Aceasta este o alternativă viabilă la dezordinea mondială iminentă”, a scris Soros în articol.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *