man Model National Știri

Caz teribil în Glasgow: O rețea de SATANIȘTI a torturat trei copii într-un cuptor, i-a violat în grup și i-a pus să ia parte la ședințe de spiritism. Se întâmplă în această lume

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

O rețea satanică de abuzuri asupra copiilor a torturat copii punându-i într-un cuptor, forțându-i să ucidă animale și violându-i în grup, a declarat un tribunal. Șapte bărbați și patru femei sunt acuzați de abuzuri asupra a trei copii mici pe parcursul a 10 ani în Glasgow, în care au încercat să invoce spirite și demoni, scrie DailyMail.

Două fete – dintre care una ar fi fost închisă în cuptorul cu microunde, frigider, cuptor și congelator în încercarea de a o ucide – și un băiat au fost forțați să ucidă animale și au fost abuzați sexual de către grup, se susține. Membrii grupului au fost acuzați de 43 de infracțiuni, printre cele mai grave numărându-se tentativa de crimă și violul de copii mici. Iain Owens, 44 de ani, Elaine Lannery, 38 de ani, Lesley Williams, 41 de ani, Paul Brannan, 40 de ani, Marianne Gallagher, 38 de ani, Scott Forbes, 49 de ani, Barry Watson, 46 de ani, Mark Carr, 49 de ani, Richard Gachagan, 45 de ani, Leona Laing, 50 de ani, și John Clark, 46 de ani, neagă toate infracțiunile.

Alte patru persoane despre care se presupune că ar fi fost implicate în această rețea – Maureen Goudie, Steven McHendrie, Robert Brown, James McLean și Douglas Gachagan – au murit între timp, potrivit documentelor judiciare. Înalta Curte din Glasgow a fost informată vineri că infracțiunile au avut loc între ianuarie 2010 și martie 2020 la mai multe adrese din oraș. Grupul este acuzat că a trecut un scaun cu rotile peste picioarele uneia dintre fete, precum și că i-a pus o pungă de plastic pe cap. Se susține că aceasta a fost obligată să mănânce mâncare pentru pisici, precum și să consume droguri și alcool, iar cealaltă fată a fost obligată să mănânce mâncare pentru animale.

Cea de-a doua fată ar fi fost urmărită de un adult care purta o mască de diavol și a fost atârnată de un cui pe perete.  În final, a fost împinsă și prinsă în cuptorul cu microunde, în cuptor, în frigiderul cu congelator și în diverse dulapuri, a declarat instanța. Se susține că una dintre fete a fost amenințată că va fi trimisă în Turcia cu un bărbat străin, în timp ce băiatul a fost băgat într-o baie despre care se spune că era plină de sânge. Băiatul și fata mai mare ar fi fost obligați să ia parte la „ședințe de spiritism (și) să folosească o tablă Ouija… pentru a chema spiritele și demonii”.

Copiii au fost, de asemenea, implicați în vrăjitorie, ceea ce i-a făcut să creadă că ei înșiși s-au „metamorfozat în animale”. Se mai spune că cei 11 ar fi purtat pelerine și coarne de diavol și că l-au făcut pe băiețel să înjunghie mortal un papagal. De asemenea, grupul este acuzat că a ucis mai mulți câini, inclusiv că i-a determinat pe copii să atace animalele. Se susține că toți cei trei copii au fost violați și agresați sexual de către membrii grupului, unii dintre ei aplaudând și aplaudând în timp ce înregistrau infracțiunile.

Procurorii susțin că unii membri ai grupului au plătit pentru „servicii sexuale” de la trei dintre copii. Instanța a auzit că, atunci când fetița mai mare a sunat la poliție, a fost amenințată de membrii grupului și i s-a întrerupt apelul. 

De asemenea, se spune că s-a încercat să se facă „presiuni” asupra a doi dintre tineri în momentul interogatoriilor cu poliția. Judecătorul Lord Beckett a estimat că procesul complet ar putea dura până la șapte săptămâni, mai mulți avocați ai apărării fiind de acord că acest lucru este „realist”. Judecătorul a declarat în fața instanței: „Sunt atât de multe persoane în acest caz încât ar putea exista un nivel neobișnuit de perturbare”. Avocata adjunctă Kath Harper a estimat că în cazul Coroanei ar putea dura doar până la trei săptămâni. La audierea de vineri – la care niciunul dintre acuzați nu a fost prezent – mai mulți avocați ai apărării și-au exprimat îngrijorarea cu privire la un videoclip postat pe rețelele de socializare în legătură cu procesul cu câteva ore înainte de a fi convocat cazul.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *