Life Lifestyle National Natural Refugiați Technology

Ofensiva minorităților: Poliția din Berlin va trebui să înlocuiască termenul „refugiat” cu „persoană care caută protecție”

Germania: poliția din Berlin va trebui să înlocuiască termenul „refugiat” cu „persoană care caută protecție”

Germania: poliția din Berlin va trebui să înlocuiască termenul „refugiat” cu „persoană care caută protecție”

 Angajamentul de Anul Nou a polițiștilor din capitala Germaniei este acela de a alege un vocabular mai atent. Într-o recomandare pentru „utilizare lingvistică sensibilă la discriminare”, oficialilor li se spune ce termeni sunt „potriviți”, scrie BILD

Astfel, poliția trebuie să spună „din Asia de Vest” pentru a se referi la migranții turci, irakieni sau afgani pe motiv ca termenul ar fi imprecis din punct de vedere geografic și „conotat negativ de către mass-media”.

Șeful sindicatului german al poliției, Rainer Wendt (66 de ani), se teme de o „ascundere a realității”.

„La Berlin nu este neobișnuit ca tineri din Turcia, Irak sau Liban să fie implicați în crime”. Dacă acești oameni sunt etichetați drept „asiatici de vest”, „aceasta estompează realitatea”, spune el.

Termenul „refugiat” este și el „controversat”. Ar fi „de preferat” ca poliția să vorbească despre „persoane care caută protecție”.

Wendt consideră asta iritant. Având în vedere problemele poliției berlineze – criminalitatea în bandă organizată, islamiști etc. – astfel de recomandări „seamănă cu o batjocură a personalului”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *