anti-România Life Lifestyle National Natural Technology

Cu așa conducere la București, moldovenii nu prea sunt interesați de unirea cu România

Sentimentul unionist înregistrează o slabă scădere cu 0,3% comparativ cu luna noiembrie, potrivit datelor sondajului realizat de compania Date Inteligente SRL.

În prezent 32.7% din populația adultă este gata să voteze pentru unirea Republicii Moldova cu România, transmite știri.md.

Regiunile statistice iData, care susțin într-o proporție mai mare, aderarea / unirea cu România sunt: Chișinău, sectorul Centru (61.4%), Hâncești (57,1%), Călărași (51,7%) și Anenii Noi (51,3%).

Sondajul a fost realizat în perioada 15-26 decembrie 2022, la nivel național prin metodele: 93.7% CATI și 6.3% CAWI, pe un eșantion total de 1.006 respondenți.

Eroarea maximă de eșantionare este de ± 3.0%, iar numărul localităților incluse în eșantion este de 387.

Datele sunt ponderate pentru a corespunde structurii populației totale pe gen, grupe de vârstă, mediu de reședință, regiuni de dezvoltare, regiuni statistice iData și etnii.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *