Dezvăluiri man Model National

HALUCINANT! Ciuma Justiției, Monica Macovei, și-a dat în judecată victima ca să-i plătească reparația SUV-ului. Motociclistul făcut terci de Macovei se află încă pe patul de spital de unde a făcut, în sfârșit, plângere penală. CIUMA NU MAI SCAPĂ

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Fosta procuroare comunistă și ministră soroșistă a Justiției Monica Macovei nu mai scapă de Parchet! Ea va fi chemată sa dea cu subsemnatul la luni de zile de la producerea accidentului care l-a rănit grav pe motociclistul Constantin Ilie, fost cadru al ISU. Victima, aflată încă pe patul de spital dupa ce a fost aproape spulberată de SUV-ul condus de Monica Macovei pe contrasens între 2 mai și Mangalia, a depus în sfârșit plângere penală. O variantă confirmată atât de Poliție cât și de victimă în plangerea sa, informează LUJU.ro și Antena 3. VIDEO:

De asemenea, familia motocilistului afirmă că autoarea accidentului nu și-a căutat niciodată victima, pentru a se interesa de starea sa, în ciuda afirmațiilor sale mincinoase de pe contul de Facebook, din prima zi a accidentului, în care mai susținea ticălos și că motociclistul a intrat în ea, fapt infirmat de cercetarea meticuloasă și datele de la fața locului. Ciuma Justiției merge mai departe și într-o operațiune demnă de securitatea bolșevică cere acum chiar victimei care nu s-a ridicat de pe patul de spital de peste 90 de zile să-i plătească reparațiile SUV-ului care l-a nenorocit. Halucinant este și faptul că deși a accidentat aproape mortal un motociclist care mergea regulamentar pe banda sa și deși ancheta Poliției a stabilit clar că aceasta a intrat pe contrasens, Monica Macovei încă circulă pe drumurile publice cu o dovadă, în condițiile în care oricine depășește o linie continuă rămâne fără carnet! La aceasta se mai adaugă și acuzele la adresa procurorului de caz, care tergiversează ancheta de peste două luni de zile.

EVZ informează pe aceste teme de-a dreptul halucinante:

Motociclistul rănit de Monica Macovei cere tragerea la răspundere a acesteia, din punct de vedere penal si civil. Din memoriul citat de EVZ mai aflăm că fostul salvator al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a fost salvat la rândul său, din flăcările motocicletei lovite de Monica Macovei, de un… necunoscut. În acest timp, Monica Macovei probabil își concepea deja mesajul de nevinovăție de pe Facebook. Avocata bărbatului acuză că fostul ministru a încercat să afle dovezi din dosarul ei

Bărbatul de 56 de ani lovit de Monica Macovei în accidentul produs la Limanu, din județul Constanța, a depus plângere penală împotriva fostului ministru. Avocata sa a fost cea care a depus plângerea la Parchet împotriva fostului ministru al Justiției.

De la accidentul care a avut loc în luna octombrie, nu s-au luat măsuri. Bărbatul lovit, în vârstă de 56 de ani, fost cadru MAI încă se află în spital, iar săptămâna trecuta a fost supus la alte intervenții chirurgicale. Potrivit memoriul victimei, Monica Macovei nu s-a interesat în niciun moment de sănătatea acestuia, nici nu a încercat să afle dacă mai trăiește.

Avocata acestuia l-a reprezentat și în procesul deschis în civil, un dosar rescris de magistrați, prin care Monica Macovei voia să afle date din dosarul penal, potrivit celor spuse de avocată.

La o lună și ceva de la accident, Macovei a dat în judecată atât Parchetul, cât și partea vătămată, a cerut ca Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța se dispună efectuarea unei expertize tehnice a mașinii pe care o conducea, viteza de deplasare, direcțiile de deplasare ale mașinii și motocicletei și prezentare accidentului așa cum a fost el descris de martorii din dosar și stabilit prin probele adunate de anchetatori.

Aceasta a cerut și plata despăgubirilor, întrucât mașina a suferit daună totală și susține că va trebui să trimită asiguratorului ce a mai rămas din autoturism, ceea ce ridică problema unei posibile viitoare expertize care nu va mai putea avea loc.

Avocatul motociclistului rănit a cerut respingere solicitării lui Macovei

„Arată că prin cererea de asigurare, dovezi pe care a formulat-o reclamanta tinde să afle actele de urmărire penală care nu este publică, iar în ceea ce privește motivele pe care le invocă, în sensul că nu a fost audiată și nici persoana cu care se află mașină, aceste aspecte nu țin de dosar civil, ci de dosarul penal”, spune avocatul.

Între timp, avocata motociclistului a făcut plângere penală la parchet. Victima a semnat-o de pe patul de spital, acolo unde încă se află săptămâna trecută fiind supus mai multor intervenții chirurgicale la o mână și la un picior.

Dacă medicii legiști îi vor da 90 și una de zile de îngrijiri medicale, Monica Macovei va fi cercetată pentru vătămare corporală din culpă. În caz contrar, dosarul se va clasa, urmând ca victima să apeleze la instanțele civile pentru despăgubiri.

Motociclistul, la un pas de moarte

În memoriul victimei se arată că accidentul i-a provocat traumatisme multiple, infirmități la nivelul membrelor superioare și inferioare, a stat aproximativ o lună la ATI Floreasca, de unde a fost, ulterior transferat la secția de ortopedie unde se află și în prezent.

„Precizeaza ca Monica Macovei nu a manifestat niciun fel de interes de la producerea accidentului pana in prezent pentru a afla date despre starea lui de sanatate sau daca mai este in viata. Cere tragerea la raspundere a Monicăi Macovei din punct de vedere penal si civil (isi rezerva dreptul de a spune cuantumul despagubirilor mai tarziu).

Cere sa fie sanctionata si pentru toate regulile de circulatie incalcate (daca avea viteza).

Cere ca barbatul care l-a tras de langa motocicleta cuprinsa de flacari sa fie identificat si audiat.

Cere sa fie audiati toti politistii care au sosit la fata locului, echipajul de pe ambulanta, sa fie instrumentate probele urmatoare: imaginile de pe bodycamul politiei, imagini de pe camerele de supraveghere de pe traseu pentru a se stabili traiectoria”, se arată în memoriul victimei, consultat de EVZ.

Sorin Roșca Stănescu trage concluziile: Monica Macovei e bună de legat!

Tot el, într-o intervenție la o televiziune, mai amintește cum fosta ministră, pe când era în funcție, a venit la un restaurant însoțită de consilierul ei personal, Dan Tapalabă, în prezent cadru G4 Media, dar n-a reușit să mai plece pe picioarele ei: „Ne-am întâlnit, în 3, la un restaurant unde Monica Macovei s-a îmbătat îngrozitor, au cărat-o pe scări, sunt martori toți angajații localului, se știe că Monica Macovei a închis restaurantul. Evident că nu a reușit să mă lămurească de faptul că ar avea dreptate (cu privire la afacerea furtului de documente din Arhiva SIPA – nota red.), și de aici a pornit un întreg conflict între mine și Monica Macovei, ca ministru al Justiției. Dan Tapalagă a fost, în permanență, avocatul diavolului.”, a afirmat Sorin Roșca Stănescu.

VIDEO despre cazul accidentului aproape mortal:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *