Propagandiștii vacciniști covidioți scot din nou coarnele – Liviu Vârciu: Eu stau cu mască în casă să nu răcesc lumea. Să petrecem sărbătorile CU MASCA PE FAȚĂ ȘI ÎN CASĂ

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Liviu Vârciu, unul dintre propagandiștii mondeni ai pandemiei și un adept al măștilor și testelor COVID, transmite un mesaj de alarmă fanilor săi, prin intermediul aplicației „fashioniste” Instagram, prin care le sugerează să aibă mai multă grijă de ei, fiindcă el, de pildă, s-a răcit atât de rău, încât imediat și-a pus problema unei infecții COVID și automat s-a mascat, chiar dacă e în casă. 

Nu este, desigur, COVID. Iată declarația „vedetei”:

 „Deci, am răcit. Mi-am făcut testul de covid, nu este covid, dar vă dau cuvântul meu de onoare că răceala asta mea îi zice la covid puturosule! M-a rupt, poate e supărată răceala. Ce a zis: a, covidul? stai așa un pic… De două zile sunt praf. Așa că, aveți grijă de voi să vă luați vitaminele și toate cele, ca bătrânii, să aveți grijă de voi. Eu stau cu mască în casă să nu răcesc lumea, știți? Răceala e mai rea acum decât Covidul, nici nu știi ce să mai faci”. 

 

Un mic remember al perioadei sale de glorie ar fi o povestioară din anul 2020, când, declarând în presă că este infectat cu COVID, a făcut un circ de toată frumusețea, mai-mai crezând că își va da duhul. Desigur, un om care are apariții prin video-call și scrie non-stop pe rețelele de socializare nu poate fi atât de bolnav pe cât se proclamă, însă sindromul la care te-ar putea duce gândul ar fi ipohondria.

Iată mai jos o declarație de a sa din perioada amintită, după două săptămâni de boală, când toate acele teste fără număr erau negative:

„Nu am forță deloc. Nu am COVID-19, m-am testat. Mă simt rău, n-am forță. Mă simt slăbit. Vreau să iau o pauză așa, să mă mai odihnesc și să îmi revin.”

Dar nu înainte de a face vaccinul „salvator”:

„Am avut și am anticorpi, de-asta aștept să-mi fac vaccin”, a declarat actorul recent, în emisiunea „Xtra Night Show”, conform Unica.

Sistemul acesta, copiat de multe vedete, aproape la ordin, are mai nou tendințe de resuscitare, iar cazul Vârciu este posibil să fie unul dintre ele.

Declarația lui apare la exact un an de când televiziunile parte a mașinării de pornografia fricii trâmbițau să petrecem sărbătorile CU MASCA PE FAȚĂ ȘI ÎN CASĂ. Foto via Mădălin Pribu:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *