man Model National Știri

Noi dezvăluiri șocante din culisele Pfizer: Efectele adverse ale vaccinului anticovid au fost subraportate. O fostă angajată a companiei rupe tăcerea: Din 10 cazuri de anafilaxie, 0 au fost raportate la FDA

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Avem încă o dovadă care sugerează că Pfizer a subestimat anumite evenimente adverse grave care pun în pericol viața de până la 10 ori. Brook Jackson, un denunțător al studiului Pfizer, știe de cel puțin 10 cazuri de anafilaxie în cadrul studiului Pfizer, dar 0 cazuri au fost raportate la FDA. Aceasta este o fraudă, se arată în blogul lui Steve Kirsch.

Introducere

Am mai scris despre frauda de la studiul clinic COVID. Aceste lucruri nu sunt niciodată investigate de nimeni, iar comunitatea medicală le ignoră pe toate fără a le investiga. Cred că așa funcționează știința.

Dar Brook Jackson tocmai a remarcat acest lucru:

Brook a fost implicată în studiul Pfizer. Ea a informat FDA despre ceea ce se întâmpla și apoi a fost concediată la doar 6 ore și jumătate  după ce a sunat la FDA.

Cum se poate întâmpla așa ceva?!?!?! Spui în mod confidențial la FDA că există o problemă, iar FDA îți divulgă identitatea companiei farmaceutice și ești concediată în aceeași zi?!!!? Cum ar trebui să încurajeze asta oamenii să fie denunțători?!???! Între timp, comunitatea medicală nu scoate niciun cuvânt despre acest lucru. Ați văzut vreo indignare din partea cuiva din comunitatea medicală în legătură cu acest lucru? Eu nu am auzit nici un sunet. Cred că așa funcționează știința.

Brook cunoaște personal cel puțin 10 cazuri de anafilaxie după vaccinare.

Cine este cel mai probabil să spună adevărul aici? Putem folosi matematica pentru a răspunde la această întrebare

Să ne uităm la cifre.

În primul rând, anafilaxia este ușor de depistat, deoarece se întâmplă imediat după vaccinare.

Rata de anafilaxie după vaccinarea COVID este bine documentată în literatura științifică revizuită de colegi (studiul Blumenthal MGH publicat în JAMA): 2,47 la 10.000.

Să fim clari: acest lucru este de 50 de ori mai mare decât pentru alte vaccinuri, conform propriei recunoașteri a Pfizer (300/M conform studiului Blumenthal cf. 6/M așteptat!

Cu alte cuvinte, doar pe baza acestui singur eveniment care pune în pericol viața, vaccinurile COVID sunt de 50 de ori mai periculoase decât un vaccin obișnuit.

Având în vedere că au fost 22.000 de persoane care au primit vaccinulîn cadrul studiului Pfizer, ne așteptăm să vedem în jur de 5 cazuri de anafilaxie.

Pfizer spune că 0. Brook spune 10.

Statisticile vă vor spune că a te aștepta la 5 și a obține 10 NU este semnificativ din punct de vedere statistic (p=.3). Acest lucru înseamnă că este foarte probabil ca Brook să spună adevărul.

Dar să te aștepți la 5 și să primești 0 este rar (p=.0625).

Acest lucru înseamnă că este mult mai probabil ca Pfizer să mintă.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *