Life Lifestyle National Natural Technology Transgender

Parlamentul va adopta, luni, o declarație privind egalitatea de gen

Senatul şi Camera Deputaţilor se vor reuni luni, 12 decembrie, de la ora 12,30, în şedinţă comună, pentru adoptarea Declaraţiei Parlamentului privind consolidarea egalităţii de gen în România, anunță Agerpres.

Egalitatea de gen este de fapt calul troian prin care se introduce in invatamant si societate ideologia de gen.

Autoritatile si puzderia de activisti si asociatii care promoveaza egalitatea de gen sunt finantate din cei 43.000.000 euro cu care Norvegia finanteaza acest proiect in Romania.
Se creaza voit confuzia intre egalitatea de gen si identitatea de gen. Scopul legii si al manualului este de fapt identitatea de gen.

Sunt invitaţi, printre alţii, preşedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă, Majestatea sa Margareta, Custodele Coroanei Române, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, membri ai Curţii Constituţionale, Avocatul Poporului, şefii misiunilor diplomatice şi ai reprezentanţelor internaţionale acreditaţi la Bucureşti.

La şedinţa de luni sunt programate alocuţiuni ale preşedintelui interimar al Senatului, Alina Gorghiu, preşedintelui Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu şi intervenţii ale reprezentanţilor grupurilor parlamentare, în limita a cinci minute pentru fiecare, potrivit memorandumului intern aprobat. Deputaţilor şi senatorilor neafiliaţi li se alocă trei minute, cu o singură intervenţie printr-un reprezentant comun.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *