anti-România Life Lifestyle National Natural Technology

România este în Schengen…

Toți se dau de ceasul morții cu intrarea României în Schengen. O mobilizare politică fără precedent. S-au înghițit de-a broaște, mai mult ca niciodată. Ceea ce puțini spun este că resursele României sunt deja în Schengen, la toți colonialiștii ce ne exploatează orice și oricât! Petrolul, lemnul, gazele și banii românilor sunt de mult în Schengen!

Nu vrem ca și copiii noștri să fie victime ale pedofililor olandezi! Spațiul Schengen înseamnă pe lângă multe alte măsuri, și eliminarea controalelor de la granița României cu UE. Acum 3 ani, România era cutremurată de un caz odios de crimă și pedofilie comise de un olandez. Nu este singurul caz de astfel de dezaxați care bântuie țara noastră. Imaginați-vă acum ce s-ar întâmpla când astfel de monștri ar ieși necontrolați de nimeni din țara noastră, ducând cu ei copii răpiți, pe care să-i violeze și/sau ucidă! Românie e o sursă preferată pentru astfel de dezaxați, căci poliția și serviciile noastre sunt preaf!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *