man Model National Știri

O tânără în vârstă de numai 28 de ani a murit pe neașteptate în timp ce se antrena la o sală de sport din Ecuador. VIDEO ȘOCANT

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

O femeie în vârstă de 28 de ani a murit pe neașteptate în timp ce se antrena la o sală de sport din Ecuador, potrivit nypost.

Se crede că femeia – care a fost identificată ca fiind Betsy Dayana Jaramillo Ramírez – a suferit un atac de cord la sala de sport Zona Muscular din Santa Rosa, provincia El Oro, la 29 noiembrie.

Ramírez a fost surprinsă în imaginile video ale sălii de sport în timp ce făcea exerciții de tipul  ghemuit și haltere, când s-a oprit brusc și a căzut cu fața pe podea.

Alți participanți la sală, majoritatea femei, s-au grăbit să o ajute pe Ramírez. Acestea au așezat-o într-o poziție adecvată  în timp ce îi verificau continuu pulsul până la sosirea paramedicilor.

Ramírez a fost transportată de urgență la Spitalul Santa Teresita, dar a ajuns fără semne de viață. Medicii au declarat-o moartă la sosire.

 VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *