Life Lifestyle National Natural plandemia covid-19 Technology

Un preot din județul Suceava a murit subit lângă biserica unde slujea. Cel mai probabil, a decedat în urma unui infarct. Avea doar 56 de ani

Părintele Benedict Cuciureanu (56 de ani) a fost găsit mort lângă biserica din comuna Sadova, județul Botoșani, unde slujea, anunță Monitorul de Suceava.

Marți, în jurul orei 13.30, polițiștii de la Secția Rurală Pojorâta au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din Sadova că l-a găsit decedat pe preot în curtea Bisericii Sf. Nicolae din localitate.

Medicii de pe ambulanță au stabilit că preotul Benedict Cuciureanu era decedat cel mai probabil din seara anterioară.

Părintele Benedict Cuciureanu a fost găsit decedat pe un teren al bisericii.

Polițiștii nu au identificat urme de agresiune sau alte elemente care să le aducă suspiciuni. Se bănuiește că a fost vorba de un infarct, mai ales că preotul avea afecțiuni cunoscute. Conform procedurilor, a fost deschis un dosar penal și se continuă cercetările. Necropsia va aduce certitudini privind cauza morții.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *