man Model National Știri

COMISIE ȘI LEGE PENTRU VICTIMELE VACCINULUI COVID. Un proiect care zguduie cioclii vacciniști din Marea Britanie. În SUA este anchetat Fauci. La noi nu mișcă nimeni în front

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

 Marea Britanie oferă compensații pentru reacțiile adverse sau chiar pentru decesele cauzate de vaccinurile COVID. Primele astfel de compensații au fost efectuate către familiile îndurerate sau către persoanele care au fost afectate, ca urmare a vaccinului covid-19, informează un articol din British Medical Journal-BMJ. Redăm mai jos o parte din el:

Se crede că Vikki Spit din Cumbria este prima persoană care a primit despăgubiri, după ce partenerul ei de 48 de ani, Zion, s-a îmbolnăvit la opt zile după ce a primit vaccinul AstraZeneca. Zion, un fost cântăreț rock, a murit la Royal Victoria Infirmary din Newcastle în mai 2021.

O mână de alte persoane au primit despăgubiri în ultimele zile în cadrul sistemului guvernamental de plată a daunelor provocate de vaccinuri (VDPS), care oferă până la un maxim de 120 000 de lire sterline (140 000 de euro; 150 000 de dolari).

Sarah Moore, partener la firma de avocatură Hausfeld, care reprezintă persoanele care cer despăgubiri, a declarat pentru The BMJ că este un moment important. „În timp ce plățile VDPS sunt foarte modeste ca sumă și vor face foarte puțin pentru a atenua dificultățile financiare cu care multe familii se luptă acum ca urmare a vătămării sau a decesului, faptul că se plătește pentru unii va marca un moment de răzbunare în sensul că este cea mai clară declarație de până acum, din partea guvernului, că, în unele cazuri rare, vaccinurile covid-19 au provocat vătămări foarte importante sau decese.”

Cu toate acestea, a fost „mult prea puțin, prea târziu”, a spus ea. „Cu un criteriu de eligibilitate de 60% pentru handicap, o rată de acceptare istorică de 1,7% și un plafon maxim de 120 000 de lire sterline, neajunsurile sistemului înseamnă că unele familii nu vor avea altă opțiune decât să se uite la litigii pentru a avea acces la un sprijin financiar substanțial.”

Moore a adăugat că ea crede că cele mai multe dintre plățile de până acum au fost efectuate ca urmare a faptului că o persoană s-a confruntat cu trombocitopenie imună indusă de vaccin (VITT) sau cu tromboză venoasă cerebrală sinusală (CVST) după vaccinare. Dar ea a spus că știe de o plată pentru o persoană care a dezvoltat sindromul Guillain-Barré după vaccinarea cu covid-19.

NHS Business Services Authority, organismul care se ocupă de VDPS, a confirmat că, până la 20 mai 2022, a primit 1681 de cereri de despăgubiri  în legătură cu vaccinurile covid-19. Un purtător de cuvânt a subliniat că VDPS nu este un sistem de compensare, ci unul de plăți pentru a ajuta la ușurarea poverii financiare a acelor persoane care au un handicap grav ca urmare a vaccinării împotriva unei anumite boli. Toate cererile de despăgubire sunt evaluate din punct de vedere medical de către un evaluator medical independent, de terță parte.

„Vaccinurile covid-19 sunt noi. Stabilirea unei relații de cauzalitate între vaccinuri și potențialele efecte adverse ale acestora nu este o chestiune simplă și a necesitat timp”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru The BMJ. „A fost vital să nu facem evaluări înainte ca dovezile științifice să ajungă la o poziție mai bine stabilită, pentru a evita ca cererile de despăgubire să aibă rezultate inconsecvente sau să dezavantajeze solicitanții.

„Trebuie să urmăm un proces corespunzător atunci când progresăm în ceea ce privește cererile de despăgubire pentru a ne asigura că acestea sunt evaluate într-un mod corect și coerent. Ca parte a acestui proces, trebuie să ne asigurăm că deciziile sunt luate pe baza tuturor dovezilor disponibile. Acest lucru necesită obținerea accesului la notele medicale ale persoanelor și la istoricul lor medical anterior, astfel încât evaluatorul să poată, după ce a analizat toate dovezile, să stabilească dacă există o legătură cauzală și un nivel de handicap în fiecare cerere individuală.”

Purtătorul de cuvânt a precizat că procesarea unei cereri medii (care nu are legătură cu boala Covid) durează aproximativ șase luni de la data la care sunt solicitate dosarele medicale ale unui solicitant, din cauza necesității de a aduna dosare de la medicii de familie ai solicitanților, de la furnizorii de asistență medicală, de la autoritățile locale sau de la alți furnizori de asistență medicală relevanți. „Acest lucru poate varia de la caz la caz, iar pentru cererile de despăgubire pentru covidență-19 a durat mai mult. Înțelegem frustrarea pe care acest lucru o provoacă solicitanților și apreciem răbdarea lor continuă. Am extins o echipă dedicată de asistenți sociali pentru a ajuta la accelerarea acestui proces, pentru a-i sprijini pe solicitanți pe parcursul procesului de solicitare și pentru a le oferi actualizări periodice cu privire la evoluția cererilor.

„Pe baza termenelor actuale, odată ce dosarele medicale au fost trimise pentru evaluare, ne așteptăm să primim un rezultat pentru majoritatea cazurilor de la evaluatorul medical independent în termen de 12 săptămâni.”

 Acest demers vine ca răspuns la un  proiect de lege prin care se cere secretarului de stat să stabilească o revizuire independentă a invalidității cauzate de vaccinările Covid-19 și a caracterului adecvat al compensației oferite persoanelor cu astfel de invalidități; și în scopuri conexe, proiect inițiat de Sir Christopher Chope, un politician conservator și susținător al creștinismului. Protectul în sine a fost propus anul trecut.
 Redăm mai jos un scurt videoclip  prezentat pe canalul de YouTube al Dr. John Campbell, profesor în știință și doctor în filosofie, de acum două săptămâni.

Discuția orbitează în jurul direcțiilor pe care le va lua proiectul de „despăgubiri”, care însă nu sunt despăgubiri propriu-zise ci un soi de ajutor oferit familiilor care au suferit de pe urma efectelor adverse produse de vaccinuri. Sir Christopher menționează faptul că aceste efecte sunt reale, și nu pot fi trecute cu vederea: 

 „Este o plăcere să vă prezidez și sunt, așa cum se spune acum, președintele Grupului parlamentar al tuturor partidelor pentru victimele daunelor provocate de vaccinul COVID-19. Grupul  este acum înființat și și funcționează.  Sunt de acord cu îngrijorarea legitimă cu privire la vaccinuri.” își începe el prelegerea.

„Împărtășesc convingerea că volumul recent și în creștere de date referitoare la problemele cardiovasculare este suficient de îngrijorător pentru a justifica o anchetă privind siguranța. Și, deși, așa cum am menționat, ancheta Big Hallett privind COVID-19 va acoperi, cred, o mare parte din acest domeniu, acest lucru nu se va întâmpla decât peste mulți ani.” continuă el.

 

„Între timp, oamenii sunt încurajați să facă din ce în ce mai multe teste de rapel și vor să știe, ceea ce este de înțeles, care este impactul acestor rapeluri asupra sănătății lor și care sunt riscurile și recompensele potențiale.”

 

„Există un ghid pentru vaccinul de rapel din toamnă, în care  se vorbește despre efecte secundare grave.”

„Din acest motiv, vedem o rată mult mai mică de solicitare pentru booster. Iar motivul este că guvernul nu poate suprima informațiile care circulă printre oamenii obișnuiți, chiar dacă există foarte puține informații despre acest lucru în mass-media. Dar mulți oameni acum nu s-ar atinge de un vaccin de rapel nici cu o prăjină și mă număr printre aceștia. ”

 

„Nu sunt anti-vaccinist, dar din tot ceea ce am văzut și știu despre acest lucru, eu cred că creșterea numărului de rapeluri este acum pentru mulți oameni  contraproductivă, iar pentru unii oameni este și periculoasă.”

VIDEO:

 Legea, pe scurt poate fi consultată AICI, iar pentru cei interesați, o dezbatere mai amplă poate fi citită AICI.

 Un alt videoclip interesant al Dr. Campell încărcat de curând vizează o serie de date științifice care întăresc ideea conform căreia vaccinurile nu doar că produc pagube medicale ale pacientului și acestea imediate, dar chiar pot duce la deces.

 „Acum, pentru prima dată în Statele Unite, avem date care spun că au existat mai multe decese cauzate de COVID la persoanele vaccinate decât la cele nevaccinate.”

 

„Haideți  să ne uităm la rapelurile de vaccin bivalent care sunt administrate în State și ne vom uita la informațiile de la V safe care arată că 54,8% dintre beneficiarii de vaccinuri de rapel bivalent au avut efecte secundare sistemice.

VIDEO:

Acesta oferă mai multe surse care pot confirma faptul că vaccinurile sunt chiar mai periculoase decât boala, prin reacțiile adverse pe care le presupun. 

  •  https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/effectiveness-research/protocols.html
  • https://www.washingtonpost.com/politics/2022/11/23/vaccinated-people-now-make-up-majority-covid-deaths/
  •  https://covid.cdc.gov/covid-data-tracker/#rates-by-vaccine-status

 Aceste informații vin în tandem cu ancheta realizată asupra doctorului Fauci din SUA, o anchetă de mare amploare ce a avut ca scop punerea sub lupă a faptelor sale, aflate total în dezacord cu rolul și profesia sa de medic. 

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *