man Model National Știri

Încă un deces subit: Plutonierul adjunct șef Miron Vasile din Adjud a murit pe neașteptate. ACTUALIZARE: Al doilea mort subit dintre oamenii în uniformă din Adjud în aceeași zi

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Plt. adj. șef (r) Miron Vasile, subofițer operativ principal la Secția de Pompieri Adjud, s-a stins marți seară, informează Monitorul de Vrancea.

„Plt. adj. șef (r) Miron Vasile a fost încadrat în data de 01.09.2006 ca subofițer operativ principal la Secția de Pompieri Adjud și, începând cu data de 24.02.2021, a fost trecut în rezervă. Era căsătorit și avea doi copii.

Chiar dacă nu mai este fizic printre noi, el va rămâne viu în sufletele celor care l-au cunoscut și i-au apreciat activitatea.

Pentru cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, trupul neînsuflețit este depus la domiciliul din satul Copăcești, comuna Ruginești.

Funeraliile militare vor avea loc sâmbătă, 26.11.2022, ora 12:00, la cimitirul și biserica din satul Copăcești.

Întregul personal al inspectoratului împărtășeșete durerea pierderii și adresează sincere condoleanțe familiei în aceste momente foarte triste.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a comunicat ISU Vrancea.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *