man Model National Știri

Streinu Cercel despre motivul pentru care vaccinul nu oprește transmiterea Covidului: avem moleculele legate. În sfârșit, a apărut și EXPLICAȚIA CLARĂ!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

„Ce nu a reușit să facă vaccinul? Nu a reușit să blocheze transmiterea virusului în populație. Acest lucru nu l-a realizat și există și o explicație cât se poate de clară, pentru că vaccinul generează anticorpi de tip IGG, iar noi, la nivelul mucoaselor, ne apărăm cu IgA, cu două molecule de IgA legate.”, a spus Adrian Streinu Cercel pentru Doctorul Zilei. Ne-am gândit că „revelația” lui, după ce doi ani a susținut contrariul, se asezonează bine cu cea care tronează încă, azi, 9 mai 2022, pe pagina Ministerului Sănătății din România, care, deși nu părea păcăleală de 1 aprilie, susținea la această dată, anul trecut, că „persoanele cu ambele doze nu transmit Covid”. Poate cu doza 5, totuși, acum, că ne-am lămurit că și după doza 3 și doza 4 tot iei și dai Covid la tot cartierul? 

Acum, sperăm, ați reținut și „explicația clara” a lui Streinu Cercel: „vaccinul – bată-l vina! – generează anticorpi de tip IGG, iar noi – bate-ne vina! – , la nivelul mucoaselor, ne apărăm cu IgA, cu două molecule de IgA legate.” Numai probleme au generat moleculele astea legate. Și toți IGG-ii, deși, dacă vă aduceți aminte, stăteau grupați așa frumos în „superbul vaccinul” cu „grămăjoarele lui de grăsime”… FOTO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.