man Model National Știri

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Mii de oameni au mărșăluit la Washington pentru a protesta împotriva ordinelor de vaccinare Covid obligatorie pe 23 ianuarie – unul dintre cele mai mari evenimente și proteste organizate în SUA împotriva acestor impuneri de la începutul pandemiei. Începând cu ora locală 12:30, mii de oameni au mărșăluit în jurul Monumentului Washington până la Lincoln Memorial, mulți dintre ei purtând pancarte care denunțau măsurile covidiene, pașapoartele de vaccinare și ordinele de vaccinare obligatorie. Unii dintre participanți au criticat administrația Biden pentru impunerea ordinelor de vaccinare obligatorie, informează The Epoch Times

În ultimele săptămâni, cazurile de infectare cu noul coronavirus din SUA au crescut vertiginos în zonele cu rate ridicate de vaccinare, punând din nou sub semnul întrebării eficacitatea vaccinării Covid, iar un studiu recent al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) a sugerat că imunitatea naturală este superioară celei conferite de vaccinuri în cazul variantei Delta a SARS-CoV-2.

Dar aceste lucruri au fost explicate cel mai bine de somitățile medicale și juridice care au luat cuvântul la marele miting anti-obligativitatea vaccinării de la Washington, după cum se poate vedea și asculta mai jos: 

Dr. Robert Malone la Washington – Marșul „Înfrângem Obligativitatea Vaccinării”, 23 ianuarie 2022. VIDEO:

Avertisment grav al savantului Sucharit Bhakdi: Cei care își vaccinează copiii comit o crimă! 

Robert F. Kennedy Jr: PUTEM OPRI MĂCELUL. PROTESTAȚI! REZISTAȚI! LUPTAȚI! Nou Imn al Libertății: Adevărul este de partea noastră. ALĂTURAȚI-VĂ MIȘCĂRII!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.