man Model National Știri

O cunoscută actriță din Australia a decedat în somn la doar 34 de ani. Tânăra interpretase un rol emblematic în serialul Neighbours

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Miranda Fryer, care a interpretat în copilărie personajul emblematic Sky Mangel din serialul Neighbours, a decedat în somn pe 6 ianuarie, la doar 34 de ani, a confirmat familia sa pentru TV Tonight.

Fryer a fost primul copil actor angajat pentru serialul Neighbours și și-a început rolul în 1989, la doar 18 luni. Ea a jucat rolul lui Sky timp de trei ani.

Personajul a fost reintrodus în 2003 ca adolescent și a fost interpretat de Stephanie McIntosh.

Într-o declarație, familia actriței a spus că aceasta s-a culcat și nu s-a mai trezit.

„Adevărate suflete pereche, Miranda și Arthur își făceau planuri pentru a-și întemeia o familie, când într-o zi, săptămâna trecută, ea a adormit și nu s-a mai trezit. Nu știm de ce”.

„Ea avusese unele probleme de sănătate cu inima, poate că frumoasa ei personalitate era prea bună pentru această lume a noastră. Noi, care am iubit-o cu toții atât de mult, vom prețui amintirile pe care ni le-a lăsat și ne vom plânge pierderea pentru totdeauna”.

„Un copil frumos, o adolescentă uluitoare, frumoasă pe dinăuntru, și pe dinafară… o femeie, cu atât de multă dragoste și fericire dăruită și primită. Atât de mulți prieteni, atât de multe lucruri pe care încă le mai avea de oferit acestei lumi, s-a dus.”

Mama ei din viața reală, Traci Hunter, a declarat pentru Herald Sun că trebuia să fie în serial doar pentru șase săptămâni, dar povestea a fost prelungită și a fost contractată pentru trei ani.

Fosta actriță și-a terminat recent licența și urma să înceapă în februarie un curs postuniversitar la Spitalul Monash, în departamentul de neuroștiințe.

Ms Fryer died in her sleep on January 6. Picture: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *