man Model National Opinii

Dr. Damian Baciu: VACCINARE – ȘOC ȘI GROAZĂ din comunicări oficiale ale Guvernelor din Germania și Marea Britanie. Mamele, ultimul zid de apărare împotriva atacului asupra copiilor

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

ȘOC ȘI GROAZĂ din comunicări oficiale… via Iolanda Stăniloiu

La o verificare a cifrelor date de Institutul Koch, procentul persoanelor NEVACCINATE infectate cu omicron este și mai mic, sub 3% (186 din 6788, respectiv 2,7%)!

Raportul Institutului Robert Koch dat publicității astăzi afirmă că 95,58% din cazurile de Omicron din Germania sunt persoane complet vaccinate (28% dintre acestea au avut un „rapel”), 4,42% sunt nevaccinate. Sursa cât se poate de oficială, AICI.

Luăm în considerare afirmațiile oficiale. Este vorba despre un comunicat guvernamental englez care precizează reducerea capacității naturale de apărare la cei care au fost deja injectați. Același fenomen pe care-l întâlnim în SIDA. Practic, Guvernul Marii Britanii admite că vaccinurile au afectat sistemul imunitar natural al celor dublu vaccinați. Pagina 23 din Raportul de AICI.

Din nou readuc în atenția părinților esența situației actuale în care se insistă diabolic pentru injectarea copiilor. Introducerea în corp a acestor seruri provoacă organismul să producă o toxină. Acest concept este împotriva naturii, împotriva vieții. Toxina produsă afectează creierul și sistemul nervos, inima și vasele de sânge, aparatul reproducător, distruge sistemul natural de apărare imunitară. Aceste afectări devin permanente și sunt ireparabile.
Tehnologia folosită nu a fost verificată în prealabil și sunt necesari cel puțin 5 ani pentru a cunoaște toate consecințele.

Copiii nu sunt afectați de boală și nu sunt un pericol pentru cei din jur.

Nu acceptați efectuarea de experimente medicale periculoase asupra copiilor voștri ! Mamele sunt ultimul zid de apărare împotriva atacului asupra copiilor.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *