man Model National Știri

Mihai Tîrnoveanu: 21 decembrie 2021 este o Dată din Istorie. Doar de noi depinde ce fel de Dată va fi. Renunțați la o singură zi de lucru, pentru a nu fi nevoiți să renunțați la serviciul vostru

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

21 decembrie, mobilizare fără precedent!

Pe 21 decembrie, ora 9 dimineața, mergem peste ei la parlament, pentru a nu veni ei, peste noi, cu Certificatul Covid la locurile de muncă! Marti, renunțați la o singură zi de lucru, pentru a nu fi nevoiți să renunțați la serviciul vostru, fără a vă pierde Libertatea!

Toate semnalele din țară pe care le avem, arată că vom fi peste 5000 de oameni, într-o zi din timpul săptămânii, dar nu în oricare zi, ci în chiar în acea zi în care Parlamentul va vrea să voteze falimentul total al libertății noastre. 

Mergem împotriva lui Arafat, Iohannis, Rafila, Ciucă, împotriva unui clan parlamentar care vrea să lege în lanțuri destinele noastre pentru a sluji unei puteri internaționaliste care are misiunea de a ne distruge complet. Mergem împotriva unui întreg sistem care ne umilește.

Pe 21 decembrie, 89, oamenii simpli din popor au ieșit în stradă împotriva dictaturii comuniste pentru a fi liberi. Au înfruntat gloanțele, au înfruntat frica, moartea. au sperat ca măcar copiii lor să fie liberi. Generații întregi din Istorie au dat jerfă pentru Libertate. Suntem o altă Generație de luptă, de suflete ale aceluiași Neam, o Generație asupra căreia se defășoară un atac fără precedent și de aceea răspunderea noastră, a fiecăruia dintre noi, este imensă. Dacă noi vom capitula, va fi aproape imposibil să se nască o altă Generație de luptători după noi.

21 decembrie 2021 este o Dată din Istorie. Doar de noi depinde ce fel de Dată va fi. O mare mulțime într-o zi de marți îi va cutremura pe toți, vor fi obligați să țină cont de noi. Vom fi hotărâți.

Prezent la Parlament! Pentru Libertate!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *